Online koncertek: „színpadon” a Quimby, a PUF, Lovasi és Kispál

Ezen a héten a Quimby és a Pál Utcai Fiúk, két hét múlva Lovasi és Kispál ad online koncertet. 

Jutka, meg a többiek címmel ad „belépős” online koncertet március 12-én a TRIP hajón Lovasi András. A fellépést élőben, valós időben és ami talán a legfontosabb, kiváló minőségben nézhetjük meg az interneten. Fontos tudni, hogy ez a koncert egyszeri alkalom lesz, nincs visszanézős jegykategória. A koncert vendégei a Kispál és a Borz gitárosa, Kispál András és a Lovasi-koncertekről már jól ismert ütős, Gábor Andor, azaz UFO.

Lovasi András és Kispál András közös online koncertre készül
Fotó: Pál Zsombor

A koncerten már hallható lesz a fellépés napján debütáló régi-új szám, a Kispál-klasszikus Jutka új változata, mely a készülő Lovasi-lemezen is hallható lesz. A dalban hallható lesz Kispál András emblematikus gitárjátéka is.

„Szeptemberben elkezdtem dolgozni egy konceptanyagon, ami egyre inkább halad egy új album felé. A címe: Grand Hotel Halmahera. Összetett anyag, prózai részek, fegyelmezetlen dalok, szóval nem egy poplemez, inkább olyan, mint egy hangjáték, de nagyon erős anyagnak érzem. A dobok kivételével én játszom az összes hangszeren, szóval igazi szólóanyag lenne, de már az elején bekerült a Jutka című régi Kispál-dal új verziója, és adta magát, hogy megkérjem a Kispál Andrist, hogy belegitározzon” – mesélt a készülő almuról LovasiAndrás.

A Quimby és a Pál Utcai Fiúk is zenél online

Február utolsó hétvégéjén debütál online a Quimby Plusz-Mínusz című koncertfilmje. Itt a hiányzó Kiss Tibit Lukács Laci és Sidi a Tankcsapdából, Pásztor Anna és Pásztor Simi az Anna & the Barbies zenekarból, Papp Szabi, a Supernem frontembere és Bodor Áron az Esti Kornélból „helyettesítik”.

Online koncertek: Quimby Plusz-Mínusz
Fotó: Facebook

Szintén a héten ad streamkoncertet a Pál Utcai Fiúk. Ők a TRIP hajón tartják meg szokásos éves farsangi, beöltözős koncertjüket, melyet szombaton 8 órától lehet élőben követni.

Pál Utcai Fiúk stream koncert