A te szomszédodban lakik designer? A 2020-as Design Map megmutatja

2013 óta folyamatosan frissül, segítségével pillanatok alatt megtudhatjuk, van-e a közelünkben, netalán a szomszédban hazai designerüzlet: megérkezett a 2020-as Budapest Design Map nyomtatott és online kiadása is.

Idén már közel 200 designert számlál a Budapest Design Map, melynek nagy erőssége, hogy online is elérhető, így egyetlen kattintással megtudhatjuk, kedvenc vagy még nem ismert designkincsesbányánk lokációját.

A térkép először 2013-ban jelent meg, azóta évről-évre bővül az izgalmasabbnál izgalmasabb designer, vintage, kézműves, multibrand, upcycling és fenntarthatósági fókuszú stúdiók és helyszínek száma, melynek sokszínűségét kár tagadni. Helyet kaptak benne még bútorboltok, design szempontból releváns üzletek is, melyek szorosan kapcsolódnak a hazai kreatíviparhoz.

A stúdiók részletes bemutatkozóit a Budapest Design Week honlapján olvashatjuk, az ingyenes, nyomtatott verziót közel 100 fővárosi helyszínen érhetjük el, az interaktív online térképen pedig kedvünkre böngészhetünk lakóhelyünk vagy épp érdeklődésünk alapján.