Új gasztró sörbár és bottleshop nyílt Budapesten

A Rákóczi út alatt található Neked csak Dezső megszűnik és helyét egy új szellemiségű projekt veszi át. Ez pedig a Craft Head Brewpub & Bistro. A lokáció, a személyzet és a hely hangulata megmarad, a szolgáltatások minősége és szellemisége fog változni, emelkedni.

Ennek legeslegelső állomása egy nagy választékkal bíró bottleshop. A jól összeállított és fenntartható sörbolt az egységen belül már nyitva van és várja az érdeklődőket a Rákóczi út 29. alatt hétfőtől vasárnapig 11-19 óra között. A jelenlegi kínálat elérhető házhozszállításra is a Wolton.

Megnyílt a Craft Head - Budapest új gasztró sörbárja és bottleshopja

A Craft Head bottleshop közel 10 hazai kisüzemi és több, mint 10 külföldi prémium sörfőzdét tömörít egybe. A választék pedig bővülni fog. A főzdéktől megtalálhatók ugyanúgy az alapsörök, mint jó pár különlegesebb, exkluzív tétel is.

Jelenlegi kínálatuk: Mad Scientist, Horizont, First, Fehér Nyúl, Rothbeer, Reketye, Balkezes, Szent András sörfőzde, Vandal brewing, Stu Mostów, Maltgarden, Alebrowar, Primátor, Svijany, Konrad, Riegele, Maisel, Rohozec, Axiom, Bohemia Regent, Karamalz.