Jön az egész estés Mancs Őrjárat film Kim Kardashiannal és Jimmy Kimmellel

A Nickelodeon Movies és a Paramount Pictures bejelentette legújabb, neves sztárokkal készülő animációs filmjét, a Mancs Őrjáratot. A jövő augusztusi világpremierrel tervezett produkcióban olyan ismert sztárok hangját hallhatják majd a nézők, mint a világhírű netes influencer, modell és médiaszemélyiség, Kim Kardashian West, vagy éppen a népszerű televíziós műsorvezető és showman, Jimmy Kimmel.

Jön az egész estés Mancs Őrjárat film Kim Kardashiannal és Jimmy Kimmellel

Az új animációs film szinkronizálásában több olyan színész is szerepet vállalt, aki népszerű tévés sorozatokból ismert. Például a Bukós szakasz egyik főhőse, Dax Shepard, Az ifjú Sheldon sztárja, Iain Armitage, a népszerű komikus színész, Tyler Perry, illetve a Forbidden Playgroundból ismert Will Brisbin hangja is színesíti a palettát.

A rendezői székbe a gyerekmesék veteránja, Cal Bunker ül be, akinek nevéhez olyan adaptációk kötődnek, mint A Szörny-mentőakció vagy A mogyoró-meló 2. A hírek szerint a munkálatok már zajlanak, a produkció – amely a Spin Master Entertainment filmes szériájának első darabja lesz – világpremierjét pedig 2021. augusztus 20-ra tűzték ki az alkotók.