Hévíz: Több, mint gyógyturizmus

Vitathatatlan, hogy a Nyugat-Dunántúl és a Balaton szépsége örök és évszaktól független. Ott lenni, testközelből látni a lélegzetelállító tájat egyszerűen megfizethetetlen.

Idén a top 5 legnépszerűbb hazai desztináció egyike Hévíz, ahol a főszezon lényegében az egész évet takarja. Az egészségturizmus tavasztól télig virágzik, és a város meleg vizű patakján akár télen is vállalkozhatsz egy kenutúrára. Hévíz olyan látnivalókkal büszkélkedhet, mint az Árpád-kori templom és a Fontana Filmszínház, de Egregy borospincéi felé is elkalandozhatsz egy pohár finom nedűért. Mindennek ellenére természetesen nem kérdés, hogy azok, akik Hévíz környékén rendelkeznek rezidenciával, leginkább a gyógyászati lehetőségek kihasználása miatt települnek oda. Hiszen ott található bolygónk legnagyobb, és biológiailag legaktívabb termáltava, Magyarország egyik legrégibb gyógyfürdője.

Hévíz

Akik egész évben a tó közelében maradnának, mert gyógyító hatásait nem csak egy-egy hétvége alkalmával tapasztalnák meg, minden igényt kielégítő szállást találhatnak, azaz még annál is többet: új otthont. A nagyvárosi betondzsungelből kitörni vágyó énünk elképzelni sem tud nyugodtabb miliőt, mint amilyen a hévízi zöldövezetben található, csoda szép kerttel körülölelt Tópart Apartments-é. Az épület annak az utcának a sarkán fekszik, ami egy kényelmes, 5-8 perc sétával közvetlenül a tófürdő bejáratához visz.

Az otthonos, családias apartmanházban klasszikus, és nagyon praktikus elrendezésű apartmanok várják haza a Hévízre feltöltődni érkező jövendőbeli tulajdonosaikat. A kiváló infrastruktúra, a központi elhelyezkedés pedig nem csak a friss családosoknak kedvez (a Balaton, illetve Keszthely körülbelül 10-15 perc alatt elérhető, ha az ember autóba pattan), hanem ideális minden korosztály számára, akár az idősebbeknek is, akik szívesen magukba szivnák Hévíz nyugalmát, és feltöltődnének gyógyhatású tava által.

 

Hévíz
Családias apartmanház zöldövezetben (látványterv, Tópart Apartments)

A teljes körű felújításon áteső apartmanokat a tulajdonosok a legapróbb részletekig személyre szabhatják, lényegében az utolsó villanykapcsolóig. A nyaralók egy, illetve több légterűek, többségében stúdió, garzon méretben kaphatók: 22 nm-től 38-39 négyzetméterig lehet kiválasztani a hozzánk, illetve pénztárcánkhoz legjobban passzolót. Pontos alaprajzokat, látványterveket a beruházás weboldalán lehet megtalálni. Érdekesség, hogy jelenleg is tart a beruházói csoport „Szüreti akciója”, így október végéig garantáltan 10% extra kedvezénnyel jár egy ingatlan foglalás, arról nem is beszélve, hogy aki ezt a szerelembe esést szerződéssel is megpecsételi október 31-ig, annak apartmanja akár már idén év végén átvehető lesz.

Hévíz
Tágas, világos, otthonos és modern (látványterv, Tópart Apartments)

A projekt felelőse, a Balaton Beach House nem ok nélkül nevezheti magát a vízparthoz közeli apartmanok és stúdiólakások szakértőjének. A cég, számos sikeres megbízással a háta mögött, a koronavírus alatt is garantálni tudja, hogy a lakások időre, csúszás nélkül elkészülnek. A Balaton déli partján, Fonyódon, Balatonlellén és Siófokon több vízparthoz közeli beruházásuk található. Ha hosszútávra szóló befektetési lehetőséget keresel, október 31-ig még elcsípheted a legjobb ajánlatokat!Budapest Beach House Hévíz