Piacok Napja 2020: ismét hatalmas vásárrá változik az Erzsébet tér

A Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány ismét megszervezi a város legnépszerűbb közösségi vásárainak ünnepét: a Piacok Napját. Egy napot, mikor több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat. Szeptember 13-án, 2020-ban már másodjára az Erzsébet tér egy hatalmas piaccá változik.

Itt mindent meg lehet majd találni, ami design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek, natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek, legfinomabb magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termékek hazai őstermelőktől.

Piacok Napja 2020: hatalmas közösségi vásárrá változik az Erzsébet tér

A vásáron minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat, sőt számos kiegészítő program és élő zene is várni fogja a gyermekeket és felnőtteket.

A Piacok Napja fő célja: a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnék beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének – fogalmaznak a szervezők.

Ahogy minden alkalommal, most is lesz adománygyűjtés, amelynek pontos részleteit a Piacok Napja Facebook-eseményénél fogják közzétenni.

Az esemény család-, gyermek- és kutyabarát, a belépés ingyenes.