„Veled akarok lenni”: Új szám és klip Tóth Gabitól (videó)

Új klippel jelentkezett Tóth Gabi: a „Veled akarok lenni” a percekben került ki a Youtube-ra.

Az utóbbi években Gabi egyre többet alkot folklór stílusban, mindezt persze popzenével ötvözve. A „Veled akarok lenni” is tisztelgés a népi elemek előtt. A videót Galler András „Indián” rendezte, akivel az énekesnő már rengeteg korábbi kisfilmen is együtt dolgozott.

„Veled akarok lenni”: Új szám és klip Tóth Gabitól

Gabi így mesélt a forgatásról: „A természet közelsége mindig is nagyon fontos volt számomra. Itthon is gyönyörű tájakat fedezhet fel az ember, hiszen hazánk bővelkedik a csodásnál csodásabb természeti kincsekben. A dal címe erre is utal: újra érezni a természet közelségét, újra visszanyúlni a gyökerekhez. A szám üzenete magában hordozza a karantén utáni átértékelt, letisztult lelkivilágot. Azt a gondolatot, hogy becsüljünk meg minden percet, és adjunk hálát a természetnek, hiszen amikor hónapokon át be voltunk zárva, ő mindig szívesen fogadott bennünket – a szabadban biztonságban lehettünk azokkal, akiket a világon a legjobban szeretünk!” – mondta az énekesnő.

Tóth Gabi először a 2005-ös Megasztár tehetségkutatóban tűnt fel, azóta pedig a magyar zenei élet egyik meghatározó alakjává vált. Számos sláger fűződik nevéhez, köztük az „Elég volt”, a „Sors” vagy a szintén abszolút közönség- és rádiós kedvenc „Ez vagyok én”. Szólókarrierje mellett a hazai X-Faktorban három évadon át mentorként is találkozhatott vele a közönség.