Premier: közös dallal jött ki Berkes Olivér és Sterbinszky

Az egyik legkülönlegesebb hangú magyar énekes, Berkes Olivér, és a hazai dance-szcéna kiemelkedő alakja, Sterbinszky vadonatúj kollaborációval jelentkezett.

„A világot forgatnám fel” nagy kedvencnek ígérkezik: Olivér karakteres, első hallásra felismerhető hangszíne jó párost alkot Sterbinszky lüktető, feszes tempójú alapjával, a végeredmény pedig egy fülbemászó, modern pop újdonság lett.

Berkes Olivér

Berkes Olivér igencsak sikeres éveket tudhat maga mögött. Az énekes-dalszerző a magyar poppaletta egyik csúcsdöntő főszereplője, akinek olyan, a rádiók repertoárjában is állandóan szereplő slágereket köszönhetünk, mint a YouTube-on milliós nézettségű „Visszakér a múlt”, a „Rólad szól”, vagy a Miss Mood-dal közös „Számítok rád”.

Sterbinszky

Sterbinszky évtizedek óta megkerülhetetlen a klubéletben: a DJ-producer itthon és külföldön is rendre teltházas bulikkal rázza fel a közönséget, valamint sorra jelentkezik izgalmas saját zenékkel. Legutóbb Majka és a New Level Empire közöséhez, az „Újra úton” című számhoz készített felejthetetlen remixet.

„A világot forgatnám fel” egy lyric videót is kapott, amit itt tudtok megnézni: