Ocho Macho-klippremier: ebben a percben került ki az „Ahonnan én jövök” (videó)

Személyes kiadvánnyal jelentkezett hazánk egyik legnépszerűbb zenekara. Megérkezett az Ocho Macho legújabb felvétele, az „Ahonnan én jövök”.

Ocho Macho-klippremier: ebben a percben került ki az „Ahonnan én jövök” (videó)
fotó: Panamy

„Lola, a kislányom 8 éves és egyre többet kérdezget a gyerekkoromról. Egyik nap autóba ültünk a barátainkkal és bejártuk az ‘apa itt nőtt fel’ helyeket Kőszegen” – mesélte Gergő, a zenekar frontembere, akiben a kirándulásról hazaérve fogalmazódott meg: kellene erről egy dalt írni.

„Másnapra meg is volt a szöveg. Hangszerelésében mindenképpen valami mást, valami újat szerettem volna, Bakonyi Bálint pedig el is kapta ezt a fonalat” – tette hozzá.

A számhoz készült egy videóklip is, amiben fantasztikus felvételeket láthatunk Kőszegről. Íme:

„Az eddigi videóinknál nem volt koncepció, hogy a kép mutassa be a szöveget, ennél a dalnál viszont teljesen erre törekedtünk” – árulták el Gergőék.

Ahonnan az Ocho Macho jött

A zenekar lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. Egyedi hangzásviláguknak köszönhetően minden zenéjük igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása felejthetetlen összhatást alkotnak.

A háromszorosan platinalemezes és Fonogram-jelölt banda minden jelentős hazai fesztivál állandó szereplője, élő koncertjeik pedig hatalmas tömegeket mozgatnak meg és késztetnek hajnalig tartó táncolásra. 2015-ben a „Nagy-Szín-Pad!” tehetségkutató nyerteseként lehetőségük volt a Sziget nagyszínpadján is fellépni.

A srácok lételeme az alkotás, így sorra jelentkeznek jobbnál jobb felvételekkel. Olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a YouTube-on már 32 milliós nézettségű „Jó nekem”, vagy a szintén közönségkedvenc „El Mundo Fantástico”.