Átrímel a SLAM Óbudára!

SLAMtelen volt eddig a budai oldal, de a III. kerületi Esernyős sorozatán március 5-én a Pesten túliak is beterjeszthetik a szennyest a Kiteregetőre.

Adott jó sok csipesz, négy slammer és minden, amit a mikrofon centrifugája kibír. 3 HÉV-megállóra a Margit hídtól, az Árpád híd budai oldalánál megbúvó Fő tér csücsökszegletében könyöklő közösségi koncerttér lesz az új zarándokhelye a SpokenWord szerelmeseinek.

Kemény Zsófi

Az óbudai Esernyős slam poetry versenysorozatában nincsenek tabuk, se összegyűrt kéziratok, csak bivalyerős gondolatok, hogy a végére minden kitisztuljon a fejekben. Kemény Zsófi költő és slammer showcasében járja körül, amit az eseményben megszavaznak, úgyhogy érdemes lesz figyelni az eventet, mert kommentben lehet bedobni a szennyest. Bárány Bence slammer, a Vates márka alapítója, és Pion István költő, író, újságíró a helyszínen csap össze, hogy a közönség által adott tematikára új szövegekkel, három különleges versenyblokkban kiteregesse a gondolatait. Az nyer, akire a legtöbb csipeszt rakjátok. Házigazda: Mészáros Péter, országos slam poetry bajnok.

A házigazda: Mészáros Péter