Újabb dokumentumfilm született a sorozatgyilkos Ted Bundyról

Az Amazon Prime felvette műsortárába a Ted Bundy életét volt barátnője szemszögéből bemutató dokumentumfilmet, amelyből kiderül, hogy a villamosszék általi halálra ítélt sorozatgyilkos agyát eltávolították és vizsgálatoknak vetették alá. 

Életében Bundy a droghasználathoz hasonlította a gyilkolást, és azt mondta, mintha kémiai cunami öntötte volna el az agyát, amikor feltámadt benne a gyilkolási vágy. A tudósok szerint az olyan szörnyűségek, mint amilyeneket Bundy elkövetett, gyakran kapcsolatban állnak az agy sérüléséivel, ennek a nyomait próbálták felkutatni. Látni akarták, hogy agyának állapota a valóságban befolyásolhatta-e a hírhedt bűnözőt.

Ted Bundy
Forrás: Ted Bundy Falling for a Killer (Facebook)

Az 1989-ben kivégzett szörnyeteg történetét sokan, több szempontból elmesélték már, volt barátnője, Elizabeth Kendall viszont először áll nyilvánosság elé, mióta 1981-ben megírta memoárját. Úgy tudjuk, Bundy lánya, Molly szintén vállalta a szereplést. A dokumentumfilmben Elizabeth arról biztosan beszélni fog, milyen volt beleszeretni Amerika legelvetemültebb sorozatgyilkosába, akivel egyébként 1968-ban egy bárban találkozott először, és a 70-es évek elejéig vele maradt; abban az időszakban, amikor Bundy a legtöbb gyilkosságot elkövette.

Nézd meg a trailert!