Doktor House új szerepben: Sci-fi vígjáték főhőse lett Hugh Laurie

Az alelnököt jegyző Armando Ianucci új sorozattal jelentkezik: az Avenue 5  január 20-án, hétfőn indul az HBO-n és az HBO GO-n.

A 40 év múlva játszódó sorozatban a naprendszer bejárása már nemcsak a sci-fi írók fantáziájában lehetséges, hanem egy virágzó, multimilliárd dolláros üzlet. A sorozatban Hugh Laurie-t láthatjuk Ryan Clark, a magabiztos kapitány szerepében, aki az Avenue 5 nevű, minden luxussal felszerelt űrsétahajót irányítja. A sorozat kezdetekor az Avenue 5 már elindult nyolchetes útjára a Szaturnusz körül, és a fedélzeten minden remekül működik. Ám amikor hirtelen technikai problémák lépnek fel, Ryannek és legénységének kell megnyugtatnia a zúgolódó utasokat és kezelnie a váratlan eseményeket, amire nem biztos, hogy fel vannak készülve.

Avenue 5

A szereplőgárdában megtalálható Az alelnökért Emmy-díjra jelölt és a Doktor House-ért Golden Globe-bal díjazott Hugh Laurie, Josh Gad (Gyilkosság az Orient expresszen), Zach Woods (az HBO Szilícium-völgy című sorozata), Rebecca Front (A Poldark-család, A kormányrúdnál című sorozat – BAFTA-díj), Suzy Nakamura (Dr. Ken), Lenora Crichlow (A vámpír, a vérfarkas és a szellem), Nikki Amuka-Bird (a Cinemax Préda című sorozata), valamint Ethan Phillips (Llewyn Davis világa).

Nézd meg a feliratos előzetest!