3+1 ingyenes applikáció, ami nélkül egyszerűen nem létezhetsz idén

Kipróbálod, beleszeretsz: 3+1 ingyenes Androidos okostelefonon futó applikációt ajánlunk a figyelmedbe, amelyeket olyan hasznosnak/ érdekesnek fogsz találni, hogy akkor sem akarsz majd megszabadulni tőlük, ha sikít a telefonod, hogy fogytán a tárhely. 

#1 Cam Scanner

Dokumentumok szkennelése egyszerűen, telefonnal? Igen! Ne egy egyszerű fotóra számíts, hanem éles, olvasható, világos szövegre, amit jpeg vagy pdf formátumban is továbbíthatsz. Nem csak egyetemistáknak!

#2 Google Find My Device

Ha hajlamos vagy elveszíteni dolgokat, ezt az applikációt neked találták ki. A rajta található személyes fotóknak, üzeneteknek köszönhetően a telefonod sokkal többet ér, mint amennyit kifizettél érte. Tegyél róla, hogy biztonságban legyenek az adataid, és szükség esetén törölhesd őket, vagy akár távolról is megváltoztathasd a jelszavad!

#3 LastPass

Egyfolytában elfelejted a jelszavaid, és gyakran előfordul, hogy emiatt 4-5 alkalommal próbálkozol, hogy beléphess a különféle fiókjaidba? Nem vagy egyedül! Rohanó világunkban egyre több a regisztrációt igénylő lehetőség, ugyanazt használni pedig, mint tudjuk, nem szerencsés. Ne vállalkozz a lehetetlenre, próbáld ki a LastPass nevű appot, ami elmenti a jelszavaidat, és biztonságosan tárolja azokat!

#4 Sky Map

Főleg tavasszal, nyáron és ősszel használhatod ki a Sky Map adta lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy a telefonod segítségével felismerd a csillagképeket, égi jelenségeket. Emeld a telefonod az égre, és várd, hogy feltérképezze az égboltot!