Orosz Cirkusz a Jégen

2020. március 4-én dupla előadással érkezik a BOK Csarnokba a világ első jégcirkusza, hogy egy lenyűgöző jégshow keretében élhessük át a legszebb téli meséket. 

Az „Orosz Cirkusz a Jégen” a világ első jégcirkusza, mely több mint 50 éve kápráztatja el a közönséget művészete és csillogása révén, nagyszerű akrobaták, zsonglőrök, kötéltáncosok, műkorcsolyázók bohócok segítségével.

Az „Orosz Cirkusz a Jégen” társulata lenyűgöző jégshow-val és lélegzetelállító cirkuszművészettel elbűvölő utazásra repíti a közönséget a mesék varázslatos világába. A „Téli mesék” minden idők legszebb történeteiből, a Diótörő, a Hókirálynő, az Alice Csodaországban, a Csipkerózsika, a Hamupipőke, és a Cirkuszhercegnő meséiből mutat be felejthetetlen előadást a jégen.

A társulat a báj, a szépség és elegancia, a hihetetlen könnyedség és legmagasabb technikai felkészültség, a fantáziadús látványos koreográfiák, a több mint 300 csodálatos jelmez, az izgalmas zene és akrobatika révén elrabolja a közönséget. Az energikus és elegáns jégbalett egy nagyszerű orosz cirkuszi programmal kombinálva igazán varázslatos látványt nyújt kicsiknek és nagyoknak, az egész család számára.

A „Téli mesék” előadása egy varázslatos birodalomba vezeti a nézőt, ahol a jó uralkodik, ahol minden álom valóra válhat, és ahova felnőttként újra és újra vissza akar térni az ember. A szavak nem tudják kifejezni, amit a nézők látni, hallani és érezni fognak ebben a műsorban.

Nézz bele az előadásba itt:

 

Jegyvásárlásért kattints IDE! A korábbi dátumra (2019. december 15.) megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra, vagy december 15-ig visszaválthatók.