Kütyük karácsonyra

Elrugaszkodnál a megszokott zokni-kozmetikai csomag kombótól, és olyasvalamit adnál a szeretteidnek, vagy írnál fel a karácsonyi kívánságlistádra, ami hasznos lehet a mindennapokban, de mégsem átlagos? Ez a cikk neked szól!

Steampunk pendrive

Lettországban kézzel készülnek a steampunk ihlette pendrive-ok, és tekintve, hogy mennyire részletgazdag a kivitelezésük, nem meglepő, hogy közel húszezer forint az áruk az Amazonon. A menő külső pedig nem minden, az adathordozó technikai tudását tekintve sem okoz csalódást a felhasználóknak; a fenti összegért akár 32 GB-os tárhelyet is kaphatunk. Jár hozzá egy mini, fából készült tartó, a LED-es világítás színét pedig a vásárló döntheti el.

Okosizzó

A mindenféle színben pompázó okosizzókat főleg azért szeretik, mert a WIFI-n keresztül egyszerűen összekapcsolhatók az okostelefonunkkal. Nem szükséges a kapcsolóhoz sétálni, ha fényre van szükségünk, mert a hangunkkal is irányíthatjuk, például a fotelből, ha éppen ahhoz van kedvünk. Használatával bárki a jövőben érezheti magát, tech-mániások számára kötelező darab. Körülbelül ötezer forinttól több tízezer forintos áron kaphatóak, az extra funkciók függvényében.

Önkeverő bögre

Nem létszükséglet, de könnyebbé teheti az életet az önkeverő bögre, ami gondoskodik róla, hogy a cukor/citromlé/tejszín/méz tökéletesen megízesítse a forró italokat, míg tulajdonosa közben mással tud foglalkozni. Tökéletes meglepetés lehet azok számára, akikről mindenki tudja, sosem érnek oda sehova időben, vagy olyan életvitelt folytatnak, amibe látszólag egyetlen elvesztegetett perc sem fér bele. Maximum négyezer forintért le lehet rá csapni különböző webáruházakban.

blank

Zár jégkrémes tégelyre

A Ben & Jerry’s találmánya arra hivatott, hogy távol tartsa féltve őrzött jégkrémedet a falánk kollégiumi társaktól, családtagoktól. Fogyókúra esetén is bevethető, csak kérj meg valakit, hogy változtassa meg a 3 jegyű kódot, mert anélkül senki nem tud hozzáférni. Bár az előbb említett márka rukkolt elő az ötlettel, a zár a versenytársak jégkrémes tégelyein is alkalmazható. Az Amazonon kilencezer forintot kérnek érte.

blank

USB-s fejhallgatótartó

Szintén lehet élni nélküle, de ha egyszer beszerzed, érezni fogod a különbséget, melyet a meglétével okoz. Többféle változatát láttuk már; van, ami USB-bemenetekkel érkezik, míg mások például a mobil és vagy vezeték nélküli fül- és fejhallgató töltését is lehetővé teszik. A fő funkciója talán mégis az, hogy rendezettebbnek tűnik tőle az asztalod. Ha megtetszett, már tízezer forint alatt a tied lehet.

blank

Lézeres billentyűzet

Nem foglalja a helyet és nem kell amiatt aggódni, hogy ellepi a por; a lézeres billentyűzethez csak egy mini, vezeték nélküli projektorra és sima asztalfelületre van szükség, amire kivetülnek a karakterek. Mérete miatt egyszerűen hordozható, fekete és fehér méretben kapható, és a töltéséhez USB-kábel jár hozzá. Az interneten kb. tizenötezer forintért találtunk rá.

blank

Világító esernyő

Miért volna szükséged egy olyan esernyőre, amihez hasonlót a Szárnyas fejvadász című filmben lehetett látni? Elsőre ránézésre nem biztos, hogy nyilvánvalóvá válik, de egy világító esernyőnek például akkor veheted nagy hasznát, ha este, sötétben botorkálsz haza, és a közvilágítás ellenére sem jók a látási viszonyok. Az autósok számára sokkal feltűnőbb leszel, arról nem is beszélve, milyen menő kiegészítővel gazdagodsz. Öt-tízezer forint az ára.

blank