Jövőre is lesz Bondoró Kapolcson!

A második kapolcsi utcaszínházi fesztivál szervezői újult erővel, dinamikus arculattal, külföldi fellépőkkel és még több attrakcióval készülnek a következő nyárra! 

Nagy sikerrel debütált idén nyáron a Bondoró Utcaszínház Fesztivál a Balaton-felvidéken: színes, vidám kavalkádja már első alkalommal elkápráztatta a közönséget. A különféle impulzusok, a kapolcsi utcákon és tereken folyamatosan újrateremtődő színpadok, az egyszeri és megismételhetetlen élmények varázslatos világa rögtön magával ragadta a látogatókat, akik a négynapos fesztivál alatt több mint 130 program közül válogathattak.

Az eseménysorozaton 2019-ben fellépett többek között a Freak Fusion Cabaret, a Mikropódium, a Mágustones és a Flame Flowers, illetve koncertet adott Lovasi András, a Kerekes Band, a Söndörgő és a Zuboly is. A mesebeli hangulat további fokozására a szervezők a Night Projection fényfestő társulatát kérték fel.

A varázslat 2020-ban tovább folytatódik!

A Bondoró csapata már javában készül a következő fesztiválszezonra: a tervek szerint jövőre 6 különböző programhelyszínen még több látványossággal és utcaszínházi attrakcióval, valamint külföldi fellépőkkel várják az érdeklődőket a pünkösdi hosszú hétvégén.

blank

A közönség több mint nyolc izgalmas műfaj programjai közül válogathat majd. A repertoárban masír bandák, óriásbábok, gólyalábasok és artisták, valamint pantomímesek, marionettek és zenei koncertek is helyet kapnak. Lesznek továbbá cirkuszi és újcirkuszi előadások, illetve különféle tűzshowk, de gyermekprogramok és bábelőadások, valamint kiállítások is várják a Kapolcsra érkezőket.

blank

A fesztivál nem csupán programok tekintetében bővül: a Bondoró nemrég egy dinamikus arculattal is gazdagodott, melyet játékos, vidám figurák fémjeleznek, amelyek a jellegzetes kapolcsi épületek sziluettjei között megbújva a fesztiválra jellemző művészeti ágakat képviselik. Továbbá ezzel egyidejűleg elindult a Bondoró megújult weboldala is.

A 2020-as Bondoró Utcaszínház Fesztiválra már megkezdődött a kedvezményes super early bird belépők árusítása, melyeket itt tudsz megvásárolni.

Ha kíváncsi vagy, milyen hangulatra számíthatsz, nézd meg az alábbi videót!