Vecsei H. Miklós, Földes Eszter és Kamarás Iván versel Zsámbékon

Június közepén indult útjára a Kedves Zsámbék című sorozat, mely a város emblematikus helyszínein, első sorban a középkori Romtemplom csodálatos falai között – illetve időjárástól függően a Zárdakert árnyas fái alatt felállított színpadnál – várja az irodalmat szerető közönséget.

A Kedves Zsámbék estéin irodalom és zene segíti egymást a színpadon, ahol nagy magyar színészek, zenészek és költők gondolatai találkoznak és hoznak létre feledhetetlen pillanatokat, melyeket még sokáig magunkkal vihetünk. A sorozat épp ettől kedves, mert emberi, mert a pillanatban születik és mert nem várt szerzőket és műveket tesz befogadhatóvá a közönség számára.

A felolvasószínházi sorozat negyedik alkalmán, augusztus 4-én a Romtemplomnál Földes Eszter, Kamarás Iván és Vecsei H. Miklós lesz a vendég, a zenei szférából pedig Lovasi András érkezik.

„Az estén szereplőket úgy szeretem összerakni, hogy nagyon különbözőek legyenek. A színészek általában nem egy színházban játszanak, a zenésznél pedig az a fontos, hogy a tematikához legyen köze, tudjon kapcsolódni.”

– mondja Seres Tamás, rendező.

Az est háziasszonya Ugron Zsolna lesz, jegyek online az alábbi elérhetőségen vásárolhatók.