Cesar Millan megmutatta fiának Budapestet

Május 13-án Cesar Milannal beszélgettünk a Kutyabarát.hu megbízásából; a világhírű kutyasuttogó a november 14-i szereplésüket népszerűsítésére érkezett Budapestre egyik fia társaságában.

Fotó: Bognár Anna

Calvin viszont édesapjával tartott, és a kötelező interjúkon kívül szerencsére városnézésre is jutott idejük. Jártak például a Budai várnál, amiről pár fotót megmutattak a telefonjukon. Csupán néhány napra érkeztek, de igyekeztek minél több látványossághoz eljutni, hiszen bár Cesar harmadik alkalommal járt itt, fia most először jött vele.

A Kutyabarát.hu-nak adott interjújukban mindketten lelkesen beszéltek a közös munkáról; a két fiú – fiatal koruk ellenére – apjuk nyomdokaiba lépve próbálják szebbé tenni a világot.

„Mindhárman ugyanazt az üzenetet tudjuk közvetíteni, a különbség csak az, hogy más erre a platformunk.”

– hangsúlyozta Cesar, aki meglepődött azon, hogy Calvin és Andre is vonzódik a show business világa felé.

„Amikor megtudtam, ki is ő ezen a Földön, minél előbb csatlakozni akartam hozzá.”

– mondta Calvin arra a kérdésre válaszolva, mi motiválta arra, hogy elinduljon ugyanazon az úton, mint egykor édesapja. Azt is hozzátette, már egészen kiskorában látta, mekkora hatással van Cesar Millan emberek és állatok életére, ezért szinte szuperhősként tekintett rá.

A jó hangulatú interjúban beszéltek az élő szereplések előnyeiről, de olyan hasznos témák is felmerültek, mint a lelki támogató kutyák képzése, valamint az állatok repülőgépes utaztatása. A teljes cikket a Kutyabarát.hu oldalán olvashatjátok el!