Te hol bulizol reggelig?
Szavazz a kedvenc nagy klubodra! #BPNA 2019

Az idei 2019-es BPNA-n különösen közel áll a szívünkhöz a Legjobb Nagy Klub kategória, ugyanis ezt a díjat a Funzine osztja ki. Olvasd át ajánlókat a jelöltekről, és május 6-ig szavazz kedvencedre! 

Premier Club

A nemrég nyitott budai underground szórakozóhely gyorsan a közönség egyik kedvencévé vált. A klub kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a futurisztikus modern design és a remek hangosítás. Az electro és techno szerelmeseinek kötelező jelleggel ajánlott.

Foto: Premier Club Facebook

Liget Club & Bar

A Népliget szélén fekszik Budapest egyik legnagyobb szórakozóhelye a Liget Club & Bar. Színes lampionokkal díszítve, nagy fák között várja ez a hatalmas komplexum a bulizókat. Hat különböző zenei stílusú táncterem (edm, progressive house, funky house, minimal, r’n’b, retro, mainstream, deep house), szabadtéri terasz, egy másik univerzum.

Foto: Liget Club & Bar Facebook

Morrison’s 2

A belváros szívében, a Nagykörúton bújik meg a város egyik legpörgősebb romkocsmája. A Morrison’s 2 egyik legjobb tulajdonsága, hogy állandó pénztárcabarát italakciókkal és buliindító ajánlatokkal várja a fiatalokat, hétköznapokon is. A keddi Cocktail & Partyn például délután 5 és este 9 között egy vodkaszóda csak 400(!) Ft, egy koktél pedig 900 Ft. Igazi egyetemista hely, ahol a diákstátuszt némely napokon még ingyenes belépéssel is honorálják.

blank
Foto: Morrison’s 2 Facebbok

Ötkert

A Bazilika és a Gresham Palota szomszédságában fekvő resto, bár és klub saját, gyönyörűen felújított 19. századi épületbelsőjével is hozza a környék színvonalát. A berendezésen kívül, a minőségi zenét ismert DJ-k szolgáltatják, akik folyamatosan váltják egymást. Egy hely, két lokáció: a télen is funkcionáló kerthelyiség, valamint a nyugati világot idéző hip hop bisztró a külföldi és magyar vendégek méltán népszerű klubja több mint 5 éve.

blank
Fotó: Ötkert Facebook

Akvárium Klub

A belváros szívében fekszik az Akvárium, legendás földbe mélyedő lépcsőfokaival, amik egyben hatalmas kiülős teraszként is funkcionálnak. A klub tetejét víz fedi, egy tó, ami mellett jó időben füves, stéges placcon gyülekeznek a fiatalok. A hely sokszínűségének köszönthetően mindenféle hangulat megtalálható: a különleges italok és ételektől kezdve, a csillagos égbolt és eldugott romantikus zugok… A víz alá merülve pedig rögtön a város legmasszívabb koncert- és partihelyszínén találod magad, ahol mindenki megfordult már, aki számít, nem beszélve a VOLT lokálról, ahová elbújhatsz, ha lemegy a nap.

4Play Lounge Gentlemen’s Club

A 4Play Lounge Budapest legnagyobb és legbiztonságosabb gentlemen’s clubja, ahol közel 40 fantasztikus táncos várja a vendégeket, széles és prémium minőségű italkínálattal, több mint 10 éve.

blank
Foto: 4Play Gentlemen’s Club Facebook

Lock

A Lock, Budapest egyedülálló és exkluzív rendezvény- és partyhelyszíne. Aki felejthetetlen szórakozásra vágyik igényes környezetben, jó zenével és különleges italokkal, itt megtalálja a helyét. A sokszínű és korrekt itallap mellett VIP szint, bérelhető privát termek, exkluzív enteriör, egyedi koktélok és profi kiszolgálás várja a vendégeket.

blank
Fotó: Lock Facebook

Symbol Budapest

Legyen szó baráti vagy üzleti vacsoráról, rendezvényről vagy akár egy hétvégi buliról, a Symbol Budapest 8 különböző rendezvénytermünk végtelen lehetőségeket tartogatnak!

blank
Foto: Symbol Facebook

Story

A budapesti éjszaka legújabb fejezetét a Story írja: a Kazinczy utcában várja a partyjárókat a legújabb Hip Hop és R’n’B zenékkel.

blank
Fotó: Story Facebook