Felismered a hírességeket gyerekként?

Vajon mi hozhat össze egy lemezre egy rockert és egy operaénekest? Mi vehet rá közismert előadókat – akik többnyire még sosem énekeltek gyerekdalt – arra, hogy részt vegyenek egy gyereklemez kiadásában?

Ezek a kérdések joggal merülnek fel a Napraforgó Könyvkiadó gondozásában megjelent Major Eszter és barátai – Napraforgók című gyereklemez kapcsán. A közös pont a népszerű dalszövegíró, Major Eszter, aki a zeneipar színe-javával dolgozott már az elmúlt időszakban. A jó munkakapcsolat eredményeképpen pedig az Eszter Évszakok-leporellókban megjelent gyerekverseinek megzenésítéséből készült első lemezen olyan előadók vállaltak el egy-egy dalt, akikre még csak véletlenül sem gondolnánk gyereklemez kapcsán, de mindegyikőjüknek kifejezetten jól áll az új műfaj. Énekel például Csipa a Hooligansből (Bicikli), Völgyesi Gabriella (Napraforgó), Szekeres Adrien (Sárkányeregetés) vagy Kocsis Tibor (Madárcsicsergés), de Kökény Attila is megszólaltat egy csodás dalt a kisfiával, Lalival (Szivárvány).

Érdemes meghallgatni a lemezt, hiszen Dusík Gábor zeneszerző jóvoltából Major Eszter versei igazán fülbe mászó, szívhez szóló dallamokkal keltik életre a tavasz és a nyár csodás érzéseit, kalandjait.

A gyerekalbum megvásárolható >>>> ITT <<<<!

Ha további kisgyerekes programokat keresel, olvasd el EZT a cikkünket!