Pezsgő kulturális élet Óbudán – Tippek, mit érdemes felfedezned

Az Óbudai Turisztikai Egyesület 2014-ben alakult meg azzal a céllal, hogy a III. kerület kivételesen gazdag kulturális kínálatát és aktív szabadidős lehetőségeit népszerűsítse.

Idén elindult a változatos turisztikai kínálatot bemutató www.visitobuda.hu gyűjtőoldal, valamint az aktuális programokat, fesztiválokat és érdekességeket felvonultató Visit Óbuda közösségi média oldal is – utóbbi követőinek száma szépen gyarapszik, hiszen itt érhetők el a naprakész információk. A kerületben igazán sokszínű kínálati palettáról lehet válogatni: a római kor, a középkor, valamint a századforduló és Krúdy kora számos érdekes látványossággal, attrakcióval gazdagították Óbudát, amelyek felfedezése kiváló kikapcsolódást jelent minden korosztály számára.

A kellemes élmények most a Visit Óbuda Facebook oldalon éppen zajló nyereményjáték keretében akár a karácsonyfa alá is kerülhetnek. Óbuda minden évszakban változatos programokkal várja a látogatókat. Legyen szó izgalmas múzeumi gyűjteményekről, hangulatos vendéglátóhelyekről, pezsgő nagy rendezvényekről vagy Duna-parti, hegyvidéki sétáról: Óbuda jó választás.