Szereted a design termékeket? Akkor ez a bolt neked való

A Budapest belvárosában található Cotton Ball Lights & Classhome Design Shop magával ragadó atmoszférája azonnal rabul ejt minden betérőt. Egy igazi ékszerdoboz, egy üzlethelyiségbe sűrített desing market.

Az üzletben a legkeresettebb magyar designerek munkái mellett nemzetközi termékválogatás is helyet kapott. Itt található meg továbbá a Cotton Ball Lights Original koncepcióüzlete is, ahol több mint 70 színből és 18 égősor variációból válogathatja össze mindenki saját, a stílusához illő egyedi gömblámpáját. A CBL az egyetlen minősített Fair Trade gyártó a világon, ami garantálja az eredeti thaiföldi terméket és a thai emberek tisztességes megélhetését.

Hitvallásuk változatosságot, egyéniséget vinni a tucattermékekkel elhalmozott életünkbe. Ebből adódóan választékuk nagy része kisszériás, egyedi, kézzel készült termék. Érdemes meglátogatni az üzletet, ha ajándékot keresel, ha valami különleges dolgot szeretnél magaddal hazavinni Budapestről, vagy ha csak magadat szeretnéd kényeztetni egy szép ékszerrel, design tárggyal. Karácsony közeledtével különösen érdemes meglátogatni a design shopot, mert sok olyan termék van, amit sehol máshol nem találsz meg a városban.

Cím: Budapest VII. Dohány utca 26. Tel: 36-1-6144865

Nyitva tartás: H-P: 11-20, V: 11-18

Facebook

Instagram