Update: Itt rendezik meg idén a B.my.Lake fesztivált!

Március 1-jén 14.00 óra után közösségi oldalán folyamatosan tette közzé a neveket Európa egyik legjobb mini elektronikus fesztiválja, a B.my.Lake, ami idén elhagyja Zamárdi partjait és új helyszínre költözik.

Az augusztus 22-25 között megrendezésre kerülő fesztiválnak nem más, mint Keszthely (Zala Kemping) ad új otthont, ami jelentős változás a korábbi helyszínekhez képest. A hivatalos bejelentés tegnap este történt meg. Természetesen abban biztosak vagyunk, hogy a szervezők legalább olyan jó (ha nem jobb) hangulatról gondoskodnak majd, amit a ma bejelentésre kerülő fellépők is garantálnak. Még egy fontos infó: a mai naptól elindul a jegyértékesítés is!

fb/BmyLakeOfficial

Fellépők

A 2013 óta létező B.my.Lake az előző években olyan neveket hozott a Balaton partjára, mint Nina Kravitz, Robert Dietz, Carl Cox, Andrey Pushkarev és Jay Lumen, de idén sem lehet ok a panaszra.

Az idei első bejelentett fellépő Maceo Plex, a Barcelonában élő amerikai DJ/producer.

fb/BmyLakeOfficial

Rajta kívül Re. You, Matador, Amelie Lens, Chris Liebing, Sam Paganini, Marvin & Guy, Sasha Carassi, Dana Ruh, a Kollektiv Turmstrasse, Marcel Dettmann, Charlotte de Vitte és Richie Hawtin is ott lesz! A fesztivál hivatalos eseményét itt találod, a fellépők folyamatosan frissülő listájával!