A valaha volt legnépszerűbb IKEA termékek – Nálad megtalálhatók?

Ha valaha vásároltál az IKEAban, szinte biztos, hogy az alábbi bútorok és kiegészítők egyike megtalálható az otthonodban. A kérdés csak az, hogy melyik? 

BILLY könyvespolc

Becslések szerint minden 5. másodpercben eladnak egy BILLY könyvespolcot valahol a világon. Elég lenyűgöző, figyelembe véve, hogy a BILLY 1979-ben indult. A könyvimádóknak köszönhetően sosem megy ki a divatból. Számos színben és méretben kapható, a legolcsóbb 5990 forint.

POÄNG fotel

A POÄNG fotelek 5-ből 5 csillagot kaptak az IKEA honlapján, ami elég jó teljesítmény ahhoz képest, hogy közel negyven éve helyezik kényelembe a vásárlókat. Hajlított bükk vázával ez az időtálló karosszék több színben beszerezhető akár már 19,990 forintért. Népszerűségének oka talán alkalmazkodóképességében rejlik: a ház bármelyik helyiségében jól mutat, legyen az a nappali, a dolgozószoba vagy a babaszoba.

MALM ágykeret

A maga 52,990 forintjáért a MALM a világ kedvenc „kezdő” ágykerete, diákalbérletek százát teheti otthonosabbá. Görgős gurulódobozaival vagy sima papírdobozokkal igazán praktikus választás.

KALLAX polc

Állva vagy fektetve, a fal mellett vagy térelválasztóként – a KALLAX sorozat a kedvedben jár és igazodik az ízlésedhez, a rendelkezésedre álló helyhez, a költségvetésedhez és az igényeidhez.

STOCKHOLM szőnyeg

A rengeteg színben, méretben, anyagban beszerezhető STOCKHOLM szőnyegek nem csoda, hogy ilyen népszerűek. Sőt, szakképzett mester szövi őket, ami annyit tesz, hogy minden egyes darab egyedi. Egyébként Indiában készül, olyan szövéssel foglalkozó központokban, ahol jó munkakörülményeket és tisztességes béreket biztosítanak.

LACK asztal

Egy hűséges barát 1979 óta. Könnyű összeszerelni, felemelni és mozgatni, mindezt 2490 forintért. Jóindulattal sem nevezhető elegáns darabnak, a jó hír viszont, hogy sok színben kapható, így könnyedén beilleszkedik bármilyen lakás enteriőrjébe, és ha véletlen kifognának rajta az évek, nem fogsz csődbe menni a helyettesítésében.

EKTORP kanapé

Az IKEA pénztárcabarát kanapéja hatalmas párnákkal, rajtuk mosható huzattal. A huzatok külön is megvásárolhatók, így ha megunnád, vagy az évszakhoz igazítanád kanapéd színét, nem kell kárpitoshoz fordulnod. A legkisebb változata még a legapróbb albérletbe is befér és tökéletes a hétvégi szundikálásokhoz.

FÄRGRIK bögre

Ki ne szeretné a bögréket? Főleg, ha csak 195 forintba kerülnek. A FÄRGRIK sorozat bögréi sokféle színben elérhetőek és minden reggelhez csodásan passzolnak.

RIBBA képkeret

A mély keret lehetővé teszi, hogy elől vagy hátul helyezd el a kiaggatni kívánt képet. Rengeteg színük és méretük létezik, mind jó áron, így létrehozhatod a saját galériádat a lakásodban.

Forrás: Culture Trip

Képek: IKEA