Budapest Nightlife Awards – Te kire szavazol?

Szélsebesen közeleg a nap, amikor kiderül, melyek a főváros legmenőbb éjszakai helyei. A Budapest Nightlife Awards (BPNA) idei díjazottjairól február 23-án lehull a lepel, szavazni viszont addig is lehet, sőt kell! Légy részese a versenynek, add le a voksod február 22-ig, és győzzön a te kedvenc budapesti szórakozóhelyed!

@fb/bpnaawards

Főszerkesztőnk, Krajnyik Cinti nemrég az Anker’tből jelentkezett be, (a videót ITT megtekinthetitek) ami a Budapesti élet meghatározó szórakozóhelyeként két kategóriában is a BPNA esélyes indulója: a „Legjobb melegbarát hely” és a „Legjobb romkocsma” kategóriában verseng. Nyitott bulikkal, romkocsmaként, két tánctérrel, hatalmas udvarral és hangulatos fényekkel várják a szórakozni vágyó fiatalokat, helyieket és külföldieket egyaránt.

Az Anker’t erős kampánnyal készül a versenyre, hiszen mindkét díjat szeretnék bezsebelni. Jártál már náluk? Ha nem, itt az ideje, lehetőleg február 22. előtt, hogy saját tapasztalatod alapján, testközelből is megbizonyosodj róla, megérdemlik a szavazatod!

blank