Óriási érdeklődés, hosszú várólista, új helyszín: jön a negyedik FUNZINE TALKS, párkapcsolati témában!

A januári FUNZINE TALKS kerekasztala körül a megváltozott párkapcsolati és ismerkedési szokásokról és szabályokról beszélgetünk majd. Arról, tényleg olyan nehéz-e párt találni manapság, mit szabad és mit nem, kezdeményezhet-e egy nő, tényleg rettegnek-e a mai férfiak az elköteleződéstől, mit kezdjen a pánikkal egy nő, ha úgy érzi, ketyeg a biológiai órája, de még nem talált társat, megijeszti-e a férfiakat, ha egy nő önálló és talpraesett.

Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keressük majd a válaszokat meghívott vendégeinkkel:

Nyáry Krisztián – író, irodalmár, kommunikációs szakember

Nyáry Krisztián író, irodalmár, kommunikációs szakember, a Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatója 2012 elején barátainak kezdte publikálni a Facebookon magyar írók és művészek szerelmi életéről szóló képes etűdjeit. A bejegyzésekből Így szerettek ők címmel két kötet született, az elmúlt évek legnagyobb könyvsikerei. A szerző Igazi hősök és Merész magyarok címmel megjelent könyveiben olyan emberekről írt, akiknek személyes döntései ma is példaszerűek, a Festői szerelmekben pedig 19–20. századi magyar festők párkapcsolatairól mesél. Legújabb, Fölébredett a föld című könyvében 1848-49-ben született levelek segítségével meséli újra a forradalom és szabadságharc történetét. Posztjait a Facebookon több mint ötvenezren követik.

Dr. Hevesi Krisztina, ELTE PPK egyetemi adjunktus, szexuálpszichológus

Az ELTE PPK Személyiség- és Egészségpszichológiai Tanszék, valamint az Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet oktatója. Végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár. Szakképzései: sportszakpszichológus, egészségfejlesztő-, valamint szexuálpszichológiai szakpszichológus. A European Society for Sexual Medicine ösztöndíjasaként tanult Európa különböző országaiban. A Magyar Pszichológiai Társaság Egészségpszichológiai Szekciójának alapító tagja, Szexuálpszichológiai Szekciójának elnöke.

Bihari Viktória – blogger

Bihari Viktória blogger, kreatív írás és social média tanár, valamint a Feldmár Intézet előadója pánikbetegség, traumák, szülő-gyerek és személyiségzavarok témakörökben. Viki 20 éve foglalkozik pszichológiával és önismerettel, nem hivatásos szakember, csak „villanykapcsoló”, ahogy önmagát hívja.

Keindl David – televíziós szerkesztő, modell

Nagyjából nyolc éve dolgozik a médiában, főként a szórakoztató reality formátumok készítőjeként. A kereskedelmi csatornákhoz tartozó szórakoztató műsorok mellett gyakran dolgozik kulturális műsorokban is. Rengeteget köszönhet a munkájának, amelynek segítségével bejárhatta a világot és sok embert megismerhetett. Körülbelül 22 éves kora óta dolgozik modellként is, azonban nem szereti, ha csak a „pózolgatásokkal” azonosítják. Dávid nagyon családcentrikus, ezért az itthoni munka mellett ez egy olyan pont, ami miatt biztos, hogy nem menne hosszú távra külföldre dolgozni. Idén valósággá vált számára egy régi álom: producerként próbálhatja ki magát egy új televízióműsor gyártásában és kreatív teendőiben.

Hercsel Adél – író, a HVG újságírója

Hercsel Adél 1989. december 5-én született Győrben, jelenleg Budapesten él. 16 éves kora óta publikál, főként irodalmi, művészeti, kulturális témájú cikkeket. Az ELTE BTK szlavisztika – orosz szakán diplomázott, miközben Eötvös Collegista volt.  Az egyetem után aztán, ahogy ő fogalmazott: ő lett az, aki az „iskolapadból ment szülni”. 2014 februárjában ment férjhez, lányuk, Róza Sarolta júniusban született meg. Jelenleg a HVG.hu munktársa. A család, és az írás mellett szabadidejét többnyire olvasással, úszással és jógázással tölti. Ja, és írt két könyvet: az Anyukalandot és a Magyar szeretőket.

A kerekasztal-beszélgetést Krajnyik Cinti, a FUNZINE főszerkesztője moderálja.

A részvétel regisztrációhoz kötött!

UPDATE: a regisztráció sajnos már betelt, a várólistára itt tudtok jelentkezni!
Korábbi beszélgetéseink felvételeit a YOUTUBE-csatornánkon tekinthetitek meg!

Ha bármi kérdésetek lenne, bátran keressetek minket az eloadas@funzine.hu címen!