A tökéletes karácsonyi ajándék: Megjelent a pointOne új lakberendezési kiegészítőkollekciója

Csupán pár lépésre a Parlamenttől, a Szabadság tér szomszédságában elhelyezkedő pointOne Belsőépítészeti Központ új téli lakberendezési kiegészítőkollekciót dobott piacra. A „Winter Home” névre keresztelt kollekció egyedülálló luxustermékekkel idézi meg a hideg évszak szellemét.

A pointOne legújabb szezonális kollekciójának alappillérei az elegancia és az odafigyelés, amik puha szőrmék formájában öltenek testet úgy, hogy állatok haja szála sem görbül. Nagy adag inspirációjának és elhivatottságának hála, a pointOne csapata japán high tech szövetszálakból, Ázsia innovatív eljárási módjával egyedülálló műszőrmét alkotott.

A végeredmény pedig egy szokatlanul puha, műszőr takaró lett, gyönyörű csomagolásban, amit egy teljes luxuskollekció követett.

A „Winter Home” kiegészítőkollekció darabjai nem csupán egyedi lakberendezési tárgyak, hanem a tökéletes karácsonyi ajándékok az olyan családtagok számára, akik képesek értékelni a stílust és a luxust. Látogass el a Szabadságtéri showroomba vagy kattints a www.pointone.hu-ra.