Hababa, az élettel teli designer és vintage üzlet

Korábban sok jót írtunk már a Hababa Designer Store-ról, és a napokban újra felkerestük őket. Megérdeklődtük, hogy a nyitáskor vizionált programokkal mi a helyzet, valóban sikerült-e élettel megtölteni a boltot. A válasz egyértelmű IGEN!

Amellett, hogy számtalan kisebb esemény és egy-egy tervező csapathoz köthető dedikált leárazós nap volt az üzletben (ilyenkor mindig egy kis ajándék nasi és ital is van), számtalan egyéb program is helyet kapott a helyszínen:

Bigyó ékszer workshop az Artkores megalkotójával

Kores Eszter ékszerei egyszerre játékosak és megragadóak. Mindenféle anyagból, bigyóból, gyöngyből, akár Lego, vagy egyéb játékfigurából készít csodálatos játékos dolgokat. A Hababába látogatók október 10-én ilyen ékszerek készítését próbálhatták ki. A foglalkozás sikerén felbuzdulva ez egy havi rendszerességű workshop lett az üzletben.

Bigyó workshop a Hababában

Füzetkészítő Workshop az Amient csapatával

Dorka és Máté, az Amient megalkotói különféle designnal ellátott füzeteket és könyvecskéket készítenek és ebbe vonták be október 14-én a látogatókat is. A csapat hozott mindenféle eszközt és alapanyagot, a vendégeknek csak meg kellett álmodni a mintát és összerakni a füzetkéket. Ebből a workshopból is egy következő alkalom már bent van a naptárban.

Fanny’s Jewelry SATIN kollekció bemutató sajtóreggeli

Október 24-én Szűcs Fanni mutatta be legújabb SATIN névre keresztelt kollekcióját különféle médiumok képviselőinek, bloggereknek és influencereknek. A fiatal ékszertervező az új kollekció megalkotásakor a kontrasztok és optikai illúziók világából merített ihletet. A gyűrt hatású, szatént idéző ezüst ékszerekhez kiválóan illett a pezsgő és a kávé.

Sajtóreggeli Szűcs Fannival

Természetesen novemberre és decemberre is vannak már betervezve programok:

November 18: Artkores bigyó ékszer készítő workshop

November 24: Fekete Péntek hatalmas egynapos leárazásokkal

December 16: Füzetkészítő workshop az Amient csapatával

Valamint, konkrét dátumot a szervezők még nem árultak el, de egy neves ruhamárka kollekciójának bemutatója és egy vlogger közönségtalálkozója is szervezés alatt van a november-decemberi időszakra. Összességében tehát a Hababában ismét nem kellett csalódnunk. Nem csak termékfelhozatalban hozták azt, amit ígértek, hanem a programok terén is. Alig várjuk az őszi-téli izgalmakat! Ott tali!

Több infóért katt ide.