Converzum, a nyelvi közösségi tér: Ahol a tanítás élmény

Intelligensnek tartod magad? Mások szerint kreatív vagy? Könnyedén kommunikálsz másokkal? Kedvelnek az emberek? Kedveled az embereket? Érdekel a nyelvtanítás? Ha a válasz igen…

…és még tanári diplomával is rendelkezel, vagy a hivatalos papír megszerzése legalábbis folyamatban van, csatlakozz a Converzum Nyelvi Közösség csapatához.

A Converzum Nyelvi Közösség a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elismert tagja, akkreditált felnőttképzési intézmény. A képzett tanári kar tagjai kis csoportokban tartanak órákat, kezdőtől haladó szintig, a legújabb könyvek és módszerek segítségével. A diákoknak arra is van lehetőségük, hogy nemzetközileg elismert nyelvvizsgákon mérettessék meg magukat, amelyek Magyarországon és azon túl is bizonyítják tudásukat.

A Converzum diákjai a tanulás folyamatának minden pillanatát élvezik.

A precízen kidolgozott elhelyezési folyamatnak hála a diákok olyan csoportokba kerülnek, ahol saját iramukban tanulhatnak. A Converzumnál a tanárok veszik fel a diákok ritmusát, nem pedig fordítva.

Ha nincs még papíros nyelvtudásodról, de szereted a kihívásokat, küldd el önéletrajzodat és vegyél részt nyelvtanulási módszertan kurzusukon.

Via Lingua a világ egyik legnagyobb TEFL-tanúsítvány kiadója. 16 székhellyel a világ 4 különböző kontinensén a Via Lingua megadja a lehetőséget a TEFL diákoknak, hogy a számukra legideálisabb helyszínt válasszák a tanulásra.

Ha jelentkezel a Via Lingua Budapesthez:

  • Egy gyönyörű történelmi fővárosban tanulhatsz, kedvezőbb áron, mint más európai városokban
  • Megszerezhetsz egy nemzetközileg is elismert, TEFL (Teaching English as a Foreign Language) tanúsítványt
  • Részt vehetsz egy négyhetes, 120 órás intenzív TEFL kurzuson
  • Betekintést nyerhetsz az ICT (Information and Communication Technology) osztálytermi alkalmazásába
  • Legalább 10 órás TEFL szakmai gyakorlaton vehetsz részt
  • Kis (max. 8 fős, általában 6 fős) csoportokban tanulhatsz, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező TEFL tanároktól
  • Rendelkezésedre áll majd a globális TEFL foglalkoztatási szolgálat

Ha elhatároztad, hogy nyelvet fogsz tanítani egy profi nyelviskolában, küldd el jelentkezésed a kazan.ivett@converzum.hu email-címre.

A Converzum Nyelvi Közösség egy virágzó intézmény immáron 25 éve. Csatlakozz hozzájuk és légy részese gyarapodásuknak, sikereiknek.

További infó ITT.