Zárd a fesztiválszezont a Captain Morgannal

Lassan végéhez közeledik a nyár, de még mindig van időnk, hogy kibulizzuk magunkat. A nyár egyik legjobban várt fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok még csak most jön, melyet a sztárfellépők mellett kedvenc kapitányunk, Captain Morgan tesz felejthetetlen élménnyé.

Az augusztus 23 és 26 között megrendezett SZIN-ről sem maradhat el a Captain Morgan. Kedvenc rumunk emblematikus figurája már a debreceni Campus Fesztiválon és a Fezen Fesztiválon is maximumra tekerte nemcsak a hangerőt, de a jókedvet is. Olyannyira, hogy Morgan nélkül már el sem tudnánk képzelni egyetlen ütős fesztivált sem. Ahol feltűnik a piros köpenyes kapitány és bájos kísérői, a Morganettek, a jókedv és a remek rum garantált.

Captain Morgan nemcsak arra ügyel, hogy megkóstold a földkerekség egyik legfinomabb rumját, hanem arra is, hogy folyamatosan pörögj a fesztiválon és minden koncertet végigtombolj.

Persze mindehhez elengedhetetlen, hogy a Captain Morgan Party Aréna legyen az első hely, amit felkeresel a SZIN-en. Captain Morgan a rumon kívül rengeteg játékról is gondoskodik, melyeket érdemes lesz kipróbálnod. Fotózkodj Morgan kapitánnyal, tedd próbára ügyességed a vízi céllövöldében, vadássz kincsekre a kapitány kincsesládájából, hogyha pedig mindez megvolt, és kifáradtál a nagy játékban, hagyd, hogy a kapitányunk kedves kísérői, a Morganettek megkínáljanak a kóstolóikkal.

Élvezd ki a nyarat az utolsó napjáig, a rumodat pedig az utolsó cseppjéig. Hagyd, hogy Captain Morgan belevigyen minden jóba, és élj úgy, mint a kapitány!

Kövesd Captain Morgant Facebookon és Instagramon is!