Ellepik Budapestet a szexi extrémsportolók

Augusztus 18-án újabb világversenyt rendeznek a fővárosban: a FISE extrém sportok világkupáján BMX-esek, görkorisok és szörfösök mutatnak be elképszetően látványos és hajmeresztő trükköket, amilyeneket eddig még sosem láthattunk Magyarországon. De ha mégsem elégednél meg az extrém biciklis vagy szörfös trükkök látványával, kigyűjtöttük azt az öt versenyzőt, akit mindenképpen érdemes megnézni élőben is a Kopaszi Gáton!

A 24 éves ausztrál Logan Martin talán a világ egyik legismertebb BMX-ese. Kétszeres FISE világbajnok, és szinte minden kezdő BMX-es példaképe, és valószínűleg az az extrém sportoló, akik miatt még a lányok is BMX-re pattannának.

Raphael Chiquet France a BMX Flat trükkmestereként is emlegetik, szinte táncol a BMX-el. A FISE versenyeinek egyik legemlékezetesebb figurája, személyiségével sokakat elvarázsol. Ráadásul nemcsak a sportban, külsőjében is extrém: Budapestre már hidrogénszőke hajjal érkezik.

A francia Anthony Jeanjean 19 éves, de már 9 éve bringázik. Szinte minden BMX-es világversenyre hivatalos, és valószínűleg a 2020-as Tokiói Olimpián is láthatjuk majd.

Az orosz Konstantin Andreev erőteljes versenystílusáról híres, minden FISE-en Logan Martin kihívója. Bármilyen világversenyen is jár, sosem feledkezik meg a rajongóiról, így hatalmas követőtábora van az instagramon.

A 24 éves Julien Cudot a FISE idei meglepetése. A párizsi görkorcsolya-bajnokról azt mondják, nem csak a versenystílusa, ő maga is kiszámíthatatlan. Idén egyenesen az első helyre görkorizta fel magát az eredménytáblán, és valószínűleg Budapesten is mindent megtesz majd azért, hogy az élen maradjon.