Több változás is történt a Sziget programjában – Ezekre a cikkekre voltatok kíváncsiak a héten

photo: Sandor Csudai

Rita Ora ment, Iggy Azalea jött, Pink pedig a Szigetes fellépése utánra tartogatja a legnagyobb durranását. Mindezekről, és még sok másról is írtunk, mutatjuk, mely cikkeink tetszettek nektek legjobban a héten. 

 

Funzine Insider: Ezt csináljuk mi augusztusban

Itt az augusztus, a nyár utolsó hónapja. Ahelyett azonban, hogy azon keseregnénk, mindjárt búcsút mondhatunk a kánikulának és üdvözölhetjük a megsárgult faleveleket, mi inkább kiélvezzük a nyár hátralévő részét és leírtuk, mi csinálunk ebben a hónapban.

Megtaláltuk a Netflix legjobb sorozatát

Már majdnem kifogytunk a kedvenc sorozatainkból, amikor végre megtaláltunk a Netflix egyik újabb alkotását, ami eléggé elnyerte a tetszésünket. Mutatjuk is, miről beszélünk.

Kiderült, miért nem jön Rita Ora a Szigetre

Már egy hét sincs hátra a Szigetig, úgyhogy kissé meredek volt, amikor Rita Ora visszamondta a fellépését. Szerencsére a szervezők hamar úrrá lettek a helyzeten, és már az is megvan, ki fogja helyettesíteni az énekesnőt a nagyszínpadon: Iggy Azalea.

Felnőttek játszótere – Minden, amit a street workoutról tudni akartál

Hét ágra süt a nap, mindenki a strand sütteti magát és a kockás hasát. Vagy a kockás résszel akad egy kis problémád? Akkor megmutatjuk, hogy tökéletesítheted az alakod és növelheted az izomtömegedet. Gyere, megmutatjuk a street workout rejtelmeit.

Pink nagyon kiszúrt a magyar rajongóival

Aggodalomra semmi ok, Pink azért nem bánt el velünk annyira, mint Rita Ora, aki visszamondta a szigetes fellépését. Pink ugyan itt lesz, de a nagy attrakcióját… nos, azt nekünk már nem mutatja meg.