Az American Horror Story új évada is nagyon beteg lesz

Ha azt gondolod, Lady Gaga sorozatbéli szereplése után már nem tud mivel meghökkenteni az American Horror Story, tévedsz. A sorozat 7. évada bő egy hónap múlva, szeptember elején rajtol el, a most nyilvánosságra hozott második trailer pedig nagyon betegre sikeredett: ezen az évadon is halálra fogunk rémülni párszor.

Azért be kell valljuk, némi kétkedéssel vártuk az új előzetes megérkezéséig az American Horror Story folytatását, ugyanis a 6. évad nagyon vérszegényre sikeredett. (Persze nem szó szerint: vér az éppenséggel volt benne dögivel, csak izgalom, jellemfejlődés és ráció nem.)

A 7. évad címe Cult lesz, árulta el az EW-nek Ryan Murphy, a sorozat társszerzője, aki Insta-oldalára egy-két rajzot is feltöltött már néhány agyszülött teremtményről, melyek valószínűleg fel fognak tűnni az új részekben.

https://www.instagram.com/p/BVxsf2HgDQi/

https://www.instagram.com/p/BTtsl9nAUOK/

A színészek közül Billie Lourd, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Colton Haynes, Alison Pilk és Adina Howard fog biztosan szerepelni az új évadban, melynek amerikai premierje szeptember 5-én lesz.

Addig is töltekezzetek az új trailerből: