Nemzetközi díjat nyert egy magyar csokigyár

Ha még mindig a Szerencsi csoki és a Pilóta keksz jut eszedbe a magyar édességekről, rossz hírünk van: le vagy maradva. A chocoMe alig 7 éve kezdte el gyártani ínycsiklandóan finom csokijait, máris kivívta magának a nemzetközi szakma elismerését. A napokban Londonban tüntették ki a termékeiket, nem is csak egy díjjal. 

A chocoMe a 2005-től minden évben megrendezett londoni Academy of Chocolate Awards-on zsebelhette be a díjakat, összesen hetet: egy arany,- négy ezüst- és két bronzéremmel térhett haza a csokigyár képviselete.

A csokigyár kézműves kiváló belga csokoládéit több mint 80 különlegességgel díszítik és ízesítik, az olajos magvaktól az ehető virágokig.

Angliában kitüntették többek között a karamellizált makadámdiós és a  bársonyos szőkecsokoládéjukat is, de az étcsokoládéba mártott kandírozott gyümölcsök is osztatlan sikert arattak. A mostani érmekkel együtt összesen 39 kitüntetés szerzett meg a chocoMe.  Mi szívesen végigkóstolnánk az összes finomságukat, a karamellás tejcsokival bevont pekándiótól egészen szicíliai mandulás szőkecsokiig. Elvégre egyszer minden diétát meg kell szegni, nem?