3 fellépő, akit a legjobban várunk az EFOTT-on

Július 11-e és 17-e között ismét megrendezik az év egyik legbulisabb fesztiválját, az EFOTT-ot, ezúttal is a Velencei-tónál. Bár még pontosan egy hét van a party kezdetéig, mi már nagyon várjuk, hogy ott lehessünk. Olyannyira, hogy összegyűjtöttük azt a 3 előadót, akiket a legjobban várunk az idei EFOTT-on!

Tinie Tempah

A brit rapper már rutinosan mozog nálunk: tavaly a Sziget Nagyszínpadán adott egy ütős koncertet, pár éve pedig a Balaton Sound közösségének is megmutatta leghíresebb számait. Most az EFOTT-on is fellép, előadva idén megjelent, Youth című CD-jének slágergyanús dalait is.

Punnany Massif

A Punnany Massif nélkül nem létezik fesztivál, sőt, valamire való buli sem. Mi már csak tudjuk, hiszen tavaly még mi, a FUNZINE is a punnanys fiúkkal ünnepeltük a születésnapunkat. A banda ezen a nyáron is belecsap a közepébe, szinte minden jelentősebb fesztiválon ott lesz, és még arra is volt idejük, hogy elkészítsék VOLT idei himnuszát.

Hurts

A két angol fiú is többször járt már Magyarországon, igaz, eddig elsőként a VOLT-ot célozták be, de szerencsére most az EFOTT-on is itt lesznek. A Hurts melankolikus, szomorú számaira tombolni ugyan nem lehet, de teli torokból üvölteni a fülbemászó dallamokat és jól érezni magunkat annál inkább. Mi az első sorból fogjuk mindezt tenni.

Az összes programot itt találod.