Vonzónak találnak!

Jó érzés, ha elismerik: vonzóak vagyunk. De vajon létezik olyan objektív mérce, amivel a vonzalom szintjét mérni lehet?

A cégek lájkok és megosztások helyett felmérésekre, kutatásokra támaszkodnak, ezek közül az egyik leghitelesebbnek tekintik a Randstad Employer Brand felmérését. A BT (British Telecommunications) magyarországi irodáinak immáron oklevelük is van arról, hogy a szolgáltató szektor legvonzóbb munkahelyének számítanak.  A felmérésből kiderült, hogy a munkavállalók motivációjából és a munkaadóval szembeni elvárásrendszeréből három tényező magasan kiemelkedik: az inspiráló feladatok megléte, a jó munkahelyi hangulat és a kiegyensúlyozott munka-magánélet egyensúly.

Ezek a munkaadói értékek első helyen rangsorolódnak a BT életében is. A cég mottója is ehhez igazik: tanulj többet – keress többet! A BT-nél felnőttként kezelik a munkavállalókat, mindenki megkapja a munkavégzéshez szükséges döntési jogkört, önállóságot, míg a változatos szakterületek és feladatok biztosítják, hogy inspiráló élmény legyen a munkavégzés. A BT-nél mindenki maga írhatja a saját történetét, ezért vált a cég a szolgáltató szektor legvonzóbb munkáltatójává.

A BT ROC számokban:

  •  2007-ben nyitották meg a BT ROC-ot
  • 2200+ munkatárs Debrecenben és Budapesten
  • 50-nél többféle munkakörben, több mint 20 idegen nyelven dolgozunk
  • 20+ szolgáltatási terület

A  BT idén elnyert díjai:

  • Legjobb egyetemi-üzleti együttműködés a közép-kelet európai régióban 2017
  • Legvonzóbb munkáltató, szolgáltató szektor, Randstad Employer Brand Survey 2017

MI IS AZ SSC?

Az SSC, vagy Shared Service Centre (Szolgáltató Központ) az egyik leggyorsabban fejlődő szektor Magyarországon, amelyben több mint 40.000 munkavállaló dolgozik. Az SSC-k jellemzően multinacionális vállalatok kiszervezett egységei, ahol egy helyre gyűjtik a földrajzilag nem kötött feladatok szakembereit, így egészen változatos munkakörökben, sokszor teljesen eltérő országokba nyújtanak szolgáltatásokat az itt dolgozók