Újra megnyílnak a legmenőbb budapesti tech cégek és startupok irodái

Nem egy konferenciát, hanem két napos hatalmas startup fesztivált csinálunk a városból 300 programmal, több ezer résztvevővel április 20-án és 21-én.  A több, mint 60 állomáson érdeklődésednek megfelelően választhatsz számos esemény közül.

Meetupok, workshopok, tech talk-ok, cégbejárások, reggelik, de akár fintech terasz fröccsözésen is részt vehetsz, vagy a reneszánszát élő mechanikus órakészítők és a tredni okosóra felülettervezők kerekasztal-beszélgetésébe is belehallgathatsz. Mindezek olyan partnerek szervezésében, mint a Mozilla, RisingStack, Balabit, Skyscanner, Supercharge, Liligo, Prezi, Tresorit, enbrite.ly, Chappers, Azinec és még sokan mások.

Hogy az összesen több, mint 200 eseményből a számodra legérdekesebbeket járhasd végig, az eseményeket tematikus útvonalakba szervezzük: IoT & Hardware, Fintech, Coding, Mobile Develelopment, Data, IT Security & DevOps, Growth Hacking, Office & HR, Education, Lifestyle, Ecosystem Collaborators, Budapest Heroes.

A témák tekintetében is bőséges a választék: hálózatkutatás, crypto-currency, AI, AR/VR, 3D nyomtatás, chatbotok, adatkutatás- és vizualizáció, machine learning, ethical hacking, sharing economy, és belátást nyerhetsz az újhullámos, piaci alapú fejlesztői képzések világába is.

Néhány különleges vendégünkkel is találkozhatsz majd a különböző helyszíneken, pl. Chris McCann-nal, a StartupDigest alapítójával, aki most a Greylock Partners közösségét fogja össze, vagy Alex Farcet-tel, az F6S, Startupbootcamp és Rainmaking Innovation társalapítójával.

További infókért és jegyvásárlásért kattints ide.