Motiváló idézetek a világ leginspirálóbb nőitől

Néha nem árt egy kis bátorítás, hogy valaki kimondja, amire szükségünk van: csináld tovább, küzdj az álmaidért, és tarts ki, mert édes lesz a győzelem.

Az összes fiatal lánynak, akik most hallanak engem, üzenem, hogy sose kételkedjetek abban, hogy milyen értékesek, erősek és érdemlegesek vagytok a világ összes lehetőségének kiaknázására és álmaitok megvalósítására.

Hilary Clinton

Az élet legnagyobb kiváltsága, hogy az lehetsz, aki legbelül lenni akarsz. Túl sok időt töltöttem el azzal, hogy szabadkoztam azért, aki vagyok – a korom miatt, a bőrszínem miatt, a klasszikusnak nem mondható szépségemért, – most 46 évesen jutottam el odáig, hogy kijelenthetem, büszke vagyok, hogy Viola Davis lehetek, bármit is jelentsen ez.

Viola Davis

Az egyéniségeteket saját magatok határozzátok meg. Senki más nem mondhatja meg nektek, hogy kik vagytok, vagy, hogy kik legyetek.

Beyoncé

 Az élet egy utazás, és a szomorú igazság az, hogy tapasztalatok által tanul az ember. Sok bölcsességet hallasz majd, de ahhoz, hogy fejlődj, hibáznod kell.

Emma Watson

Apám mindig azt mondta: „Az egyetlen, ami határt szabhat a saját sikerednek, az a képzeleted”. Én hittem neki – még mindig nehezen akarom elhinni, hogy nem lesz belőlem olimpiai jégkorcsolyázó. Tudom, hogy vannak korlátok. Csak engem nem érdekelnek.

Shonda Rhimes

Minden, amit mondunk, jelentőséggel bír. Minden, amit ezen a világon teszünk, számít. Hatással van a jövő generációira. Hatással van a korszellemre.

Meryl Streep

Pozitív, egészséges, harmonikus párkapcsolat a húszas éveidben… Lehet, hogy néhányan nem értetek velem egyet, de szerintem előbbi sokkal inkább kivétel, mint norma. Az emberek vagy túlzottan ragaszkodnak, mert félnek egyedül lenni, vagy épp hogy megállapodni nincs merszük.

Lena Dunham

 Nem kell valakinek lenned, hogy fontos legyél. Fontos vagy így, ahogy vagy.

Michelle Obama