Irodát akarsz venni vagy bérelni? Ne keress tovább!

Évek óta szomorúan és üresen áll a felújított Széll Kálmán tér szomszédságában magasodó egykori Postapalota. Bár valójában a falak között már régóta lázasan folynak a munkálatok, ebből sok minden még nem látszik, ha gyanútlanul elsétálunk az épület mellett. Pedig jövő ilyenkorra már nagyon menő irodák fognak itt nyílni.

A Postapalota lassan száz éve, 1925-ben épült. Akkor még rendesen ki is használták az épületet, és Európa egyik legmodernebb postaépülete volt. 2008-ban eladták egy külföldi érdekeltségű cégnek, akik luxusszállót akartak építeni belőle – aztán nem történt semmi. Végül a város visszavásárolta a palotát, jövőre pedig Buda Palota néven menő irodaház fog nyílni a falai között.

Az irodákat már most meg tudod venni, illetve ki tudod bérelni ezen a linken.

Az irodaház legfelső szintjein reprezentatív irodaterek alakíthatók ki, amelyek a városra a panorámás, az épületen körbefutó teraszkapcsolattal valóban betetőzik az élményt. Az épület érdekessége a főlépcsőház első két szintjéig futó eredeti édesvízi mészkő, és az ott működő műemléki védettséget élvező páternoszter. A szintek közötti gyors mozgást az új, modern liftek is segítik. A felújítás során beépített belső udvar pazar és tágas tere kiállítások rendezésére is lehetőséget nyújt

– olvasható az irodaház honlapján.

A látványtervek alapján az épületet (legalábbis kívülről) az eredeti terveknek megfelelően újítják fel (egy kis huncutsággal, ugyanis fantasztikus panorámával rendelkező teraszt is kialakítanak majd) sőt, még az egykoron működő garázst is visszaállítják, természetesen kibővítve mélygarázsokkal.