A legnépszerűbb magyar színészekkel forgat Jennifer Lawrence

Jó dolga van Jennifer Lawrence-nek: az éppen Budapesten forgató színésznő készülő filmjében három macsó magyar színészünk is fel fog tűnni, írja az Origo.

Szabó Simon, Árpa Attila és Anger Zsolt is szerepet kaptak Jennifer kisasszony mostani filmjébe, a Red Sparrowba. A hidegháborús időkben játszódó sztoriban a színésznő egy orosz kémnőt fog alakítani. Bár a magyar színészekkel szigorú titoktartási szerződést írtak alá, valamit azért mégiscsak elárultak Jenniferről.

„Egy ötnapos szerepem van a produkcióban. Lesz közös jelenetem Jennifer Lawrence-szel, aki egy profi, felkészült, kedves, nyitott, hétköznapi jócsaj”

– árulta el Anger Zsolt az Velvetnek.

A hollywoodi sztárokhoz Árpa Attilának van a legtöbb köze, ő már többször is lecsapott a Budapesten forgató sztárokra, és feltűnt mellettük a mozivásznon. Így lett John Cusack partnere a 2002-ben Max-ben, vagy Selena Gomezt ellensége a Csajok Monte Carlóban vígjátékban, vicceskedett már Melissa McCarthy-val A kémben,  de még Bruce Willisszel is meggyűlt a baja a Die Hard ötödik részében.

Bár a film forgatása még javában folyik, már nem kell sokat várni a premierig, a film bemutatóját ugyanis november 10-re tűzték ki.