Mégsem ért véget A Dal? – Petíciót indítottak Tóth Gabiért

Szombaton véget ért A Dal, melyet Pápai Joci nyert meg, így májusban ő fogja hazánkat képviselni az Ukrajnában megrendezett Eurovízión. Pápai győzelme sokakat meglepett, és sokaknak szemmel láthatóan nem is tetszett. A legesélyesebb versenyző, Tóth Gabi veresége után az énekesnő rajongói elkezdtek aláírásokat gyűjteni, hogy a Joci helyett Gabi menjen az Eurovízióra.

Drágáim! Számomra ennél nagyobb visszaigazolás nem kell annál, hogy majd 30 ezren néztétek meg a tegnap esti produkciómat! Szeretlek benneteket, és igen! Kicsit szomorú vagyok, mert tudom, hogy ti mennyire támogattatok! Miattatok érzem ezt.. De rengeteg új dallal, mondanivalóval készülök nektek a jövőben! Köszönöm nagyon! Még egyszer Gratulálok Pápai Jocinak!

– írta Tóth Gabi veresége után, vasárnap délelőtt a Facebook-oldalán.

Az énekesnő Hosszú idők című számával indult a versenyen. A magyar népdalok hangzásvilágára emlékeztető dal miatt teljesen Gabi teljesen új stílust öltött magára. A rockos, néha enyhén polgárpukkasztó kinézete helyett hosszú barna fürtökkel és szinte teljes testfelületét takaró ruhával próbálta meggyőzni a nézőket A Dalban.

Bár sokan Gabi győzelmére számítottak, szombaton este mégis Pápai Joci bizonyult a legjobbnak. A Tóth Gabi rajongók azonban nem adták fel: interneten gyűjtenek petíciót, hogy mégis az énekesnő képviselje hazánkat három hónap múlva a nemzetközi megmérettetésen.

Ha alá szeretnéd írni a petíciót, itt megteheted.

Mielőtt azonban így tennél, hallgasd meg Pápai Joci nyertes dalát is: