Újgenerációs talkshow indul

Dallos Bogi dalait több ezren hallgatják, új nagylemezének munkálataiban dalszerzőként is részt vesz. A szólókarrier és a szövegírás mellett a bájos énekesnő egészen új platformon jelentkezik: friss Youtube csatornáján a @dallosbogiofficial-on debütált új talkshow-ja 7kornálam! címmel. Elsőként Istenes Bence huppant Bogi kanapéjára, hogy beszélgessenek karrierről, családról és tervekről.

A műsor tematikája szerint hétről hétre csütörtökön este 7 kor, egy-egy híres személyiség beszélget Bogival az élet aktualitásairól, az énekesnő ráadásul mindig készül egy-egy vicces kihívással is. Az első adásban Istenes Bencét látta vendégül lakása kanapéján.

Bence nyitott, szórakoztató, de komoly témákról is lehet vele beszélgetni – tökéletes első vendége a műsornak. Nem ismertük korábban egymást közelebbről, de azonnal megtaláltuk a közös hangot, és biztos, hogy mindkettőnk számára emlékezetes marad a beszélgetés…főleg az Undorító kihívás”

–  árulta el az első adásról Bogi.

Az elkövetkezendő hetekben az énekesnő olyan hírességekkel vitatja meg az élet nagy dolgait, mint ByeAlex, Radics Gigi, Lotfi Begi, Miskovits Marci, Czutor Zoli vagy Lábas Viki. „Sok különleges, és nagyon tehetséges barátom van, szerettem volna, hogy legyen egy felület, ahol megmutathatják az igazi önmagukat. Nem kell feszengeni, akár melegítőben is átjöhetnek. A célom az, hogy valami olyat csináljak, amiben van érték, tartalom, és közben szórakoztató is. Úgy gondolom, ez sikerült a 7kornálam-mal!” mondta el a fiatal énekesnő.

Az első adást bárki megtekintheti a @dallosbogiofficial youtube csatornán, ahol Bogi legújabb, április 20-án, az A38-on debütáló szólólemezével kapcsolatban is fontos információkat talál.