Jennifer Lawrence Budapestről szólt be Trumpnak

Amerika történelmének egyik legellentmondásosabb elnökét, Donald Trumpot a hétvégén iktatták be, aminek annyira örültek az amerikaiak, hogy nagyszabású ellentüntetéseket szerveztek a tiszteletére. Például Washingtonban a Women’s March-ot, ahol bár Jennifer nem lehetett jelen, Facebook-üzenetében jókívánságait küldte a tüntetőknek. (És még Trumpnak is sikerült beszólnia.)

Óriási celebpartyt tartottak a hétvégén Washingtonban, ahol Trumpot máris hatalmas ellentüntetéssel fogadták az első elnöki napján. A Women’s March-mozgalmat, mely a nők jogaiért és az egyenlőségért harcol, rengeteg sztár támogatta személyes jelenlétével, Madonnától kezdve egészen Scarlett Johanssonig.

Jennifer Lawrence Facebook-üzenetében fejezte ki, mennyire támogatja harcos honfitársnőit a távoli Budapestről:

Éppen a Women’s March-ot nézem Budapestről. Bárcsak ott lehetnék a menetelők között, de lelkiekben velük vagyok, és támogatom őket. Ne hagyjátok az új rendszernek, hogy esélye legyen végrehajtani azokat a borzalmas dolgokat, melyeket meg akarnak csinálni. A Fehér Ház honlapjáról már eltüntették az LGBT és környezettel kapcsolatos információkat. Küzdjünk az egyenlőségért, a nőkért, és a jogunkért, hogy mi rendelkezhessünk a saját testünk felett. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a menetben.

Utóirat: Donald Trump, rosszul táncolsz!

És ha már megemlítettük az örök popdíva nevét is, nézzük meg, milyen nagy visszhangot keltő beszéddel lepte meg Madonna a hallgatóságát:

https://www.youtube.com/watch?v=iOijIEH2d0A