Ezt ígérik a csillagok 2017-re

Előző cikkünkben az asztrológus és asztrozófus Kiss Balázs Kunóval arról beszélgettünk, mi olvasható ki pontosan a csillagokból, mire kell ügyelni, ha bolygók üzenetét akarjuk megfejteni. Mostani írásunkban Kunó azt meséli el, miről fog a 2017-es év szólni. Készüljetek fel, idén akár még vér is folyhat! 

Fontos, hogy az itt felvázolt kijelentéseket csak lehetőségként kell értelmezni, amit megragadhatunk vagy elmehetünk mellettük. Minden Rajtad múlik.

Míg 2016 az elengedésről szólt (akár anyagi, akár érzelmi szinten), 2017 a feszültségek és a tolerancia köré épül.

Február-március tájékán zavar lesz érzékelhető. A bolygók állása pont olyan lesz, mint amilyen a 2. világháborúban volt. Ez még nem jelenti azt, hogy ki fog törni a harmadik, de lehet, hogy 10-20 év múlva, titkosított aktákból fog kiderülni, hogy milyen kevésen múlott, hogy nem robbant ki fegyveres konfliktus. A feszültség rengeteg formában megjelenhet. Lehet, hogy háború lesz, de lehet, hogy belső harcokat fogunk vívni, vagy a szobatársad fog megharagudni rád – az asztrológia szempontjából ezek mind ugyanazt jelentik, a mi, személyes szintünkön természetesen már korántsem. Az asztrológiában mikro- és makroszint is létezik, melyeket meg kell különböztetni.

A tavasz legvége, nyár eleje egyfajta vízválasztó lesz. Elsőként azoknak, akik eddig úgy élték az életüket, hogy másokat hibáztatnak azokért a problémákért, melyekkel szembe kellett nézniük. Ezek az emberek most kiemelkedhetnek a szenvedéseikből, fölismerhetik saját lehetőségeiket.

A nyár végére, ősz elejére elmúlik mindaz a feszültség, ami az év elején keletkezett. Ez lesz a feloldás, felismerés időszaka. Lehet, hogy ez a feloldódás csak annyit fog jelenteni, hogy rájössz, be kéne fejezned a civakodást a szobatársaddal, és békejobbot nyújtasz felé. Az év vége egy komorabb időszaknak ígérkezik, amikor ajánlott, hogy pár napra félrevonuljunk, tisztuljunk meg a média zajától, a felénk zúduló sok információtól, és saját magunkra figyeljünk. Ez a befelé fordulás, önismeret időszaka.