A motorosok mennyországa a HooligansMotors.de

Eltűnődtél már azon, hogyan jutnak az emberek olyan több százezer forintos bőrcuccokhoz és motoros holmikhoz? A HooligansMotors.de az egyik legsikeresebb webshop Amerikában, hiszen az áraik és az általuk kínált minőség utánozhatatlan.

A HooligansMotorst 1998-ban, Arizonában alapították, a motorosok fővárosában. Minden általuk kínált ruhadarab 1,2 illetve 1,3 mm vastag, class A, I. osztályú minőség és kizárólag marhabőrből készült, ráadásul a világ legjobb bőrdíszműveseivel dolgoznak. Az oldal tulajdonosa maga is nagy motoros, így valóban motorostól motorosoknak készült áruházról beszélhetünk.

A kínálat végtelen, motoros klubok vagy magánszemélyek logóját is rá tudják tenni a dzsekik és a mellények hátuljára, vagy nyomással, a bőrdíszítés egy módszerével, amit embossmentnek hívnak. A legkomplikáltabb formákat és képeket varratni is lehet, mely az úgynevezett embroidering technikával készül. De bármi is legyen az igényed vagy kérdésed, az oldal tulajdonosa készséggel válaszol. Bővebb információk ITT!