Chillezősre vette a formát Gaga az új számában

Lady Gaga nem tétlenkedik: alig fél éve jelent meg legutóbbi albuma, a Joanne, a hétvégén már új dalt adott elő az egyik legnagyobb amerikai fesztiválon, a Coahellán.  

A hatszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő legújabb szerzeményét a Coachella fesztivál szombati napján hallhatták először a rajongók, azóta pedig elérhető a dal stúdióváltozata is.  A megjelenés után pár órával már több mint 50 országban – köztük az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, és Magyarországon is – első lett.

A dancehall és R&B jegyeket felvonultató szám a következő kislemezdal a Perfect Illusion és a Million Reasons után. A Dj White Shadow közreműködésével készült dal hangzásvilágában eltér az előző – főként country motívumokat tartalmazó – Joanne albumtól, az új szerzemény egy vidám, a szerelem gyógyító erejéről szóló szinti-pop zene lett.

Bár Gaga új száma fülbemászó és kellően popos, hogy a slágerlisták élén kössön ki, mi azért örülnénk, ha a Pokerface-hez vagy Applause-hoz hasonló erőteljesebb, karakteresebb számokkal is előrukkolna a közeljövőben.