Ünnepelj a főváros zajától távol, mesés balatoni helyszíneken!

Ha igazán különleges ünnepekre vágysz, hagyd magad mögött a nagyváros forgatagát, és töltsd a karácsonyt, majd az újévet a Balatonnál. Rengeteg hotel és szálloda készül különleges ünnepi ajánlatokkal, ezek közül szemezgettünk most.

Balatonlelle egész decemberben kellemes programokkal vár, hogy még szebbé és hangulatosabbá tegyék az ünnepi készülődést. December elsején és másodikán rendezik meg a balatonlellei adventi fesztivált, melyhez fűződően lesz karácsonyi vásár, adventi GasztroPiknik és Mikulás Regatta vitorlásverseny is. Ha a sok programban kifáradnál, pihenj és lakj jól a BL YachtClub & Apartments-ben, ahol fényűzően pazar szobákkal, ínycsiklandó ételekkel, wellnesszel és műjégpályával is várnak.

Akadémia Hotel Balatonfüred

Az Akadémia Hotel Balatonfüred is kényeztető programokkal és ajándék karácsonyi sütivel várja a karácsonykor megszálló vendégeit.  December 24-én például a többi vendéggel együtt díszítheted fel a hotel hatalmas és pompázatos karácsonyfáját. Az ünnep további napjain pedig a gőzkabinban, infra- vagy finn szaunában pihenheted ki az egész év fáradalmait.  Természetesen Balatonfüred városa is több programot szervez az adventi időszakra: a decemberi hétvégéken több helyen is karácsonyi vásárral, forralt borral és karácsonyi előadásokkal készülnek, külön gondolva a gyerekekre is.

blank

A Siófokon található négycsillagos SunGarden Wellness & Conference Hotel kedvezményes árakkal csábítja mindazokat a vendégeket, akik a legnagyobb luxus közepette szeretnék eltölteni az adventi időszakot. A hotel szombatonként szaunashow-val készül, de PlayHouse-zal és egy frissítő masszázzsal is kedveskedik a december 23-ig érkezőknek.

Siófok egy óriási szabadtéri szilveszteri partival búcsúzik az óévtől. A város főterén a kihagyhatatlan forralt bor mellett igazi finomságok várnak. A kürtőskalács, a juhtúrós lepény, a kemencés lángos és a házi rétes is megtalálható lesz majd a szilveszteri mulatság gasztrokínálatában. December 31-én éjszaka pedig egy fergeteges hangulatú, ingyenes utcabált álmodtak meg.

Vonyarcvashegy is kiváló opció, ha a Balatonnal szeretnéd köszönteni 2019-et. A Zenit Hotel Balaton szilveszteri programja is csábító, a hajnalig tartó buli mellett éjfélkor tűzijátékkal is készülnek, amikor természetesen pezsgővel és a hagyományos újévi finomságokkal köszönthetjük az újesztendőt.

blank