Természetközeli esküvő Budapest közelében: Vadregényes tóparti helyszín a boldogító igenhez

Egy esküvő megszervezésénél az első és legfontosabb a helyszín kiválasztása. A Nádas Pihenőparkban három exkluzív, természetközeli helyszín közül választhatunk, amelyek akár kisebb, akár nagyobb esküvőkhöz egyaránt ideálisak.

Fotó: Nádas Pihenőpark

Boldogító igen a tó partján

Az esküvő szervezésekor rögtön három helyszín, a Panoráma terem, a Tó Park terem, valamint a Csónakház közül választhatunk a Nádas Pihenőpark területén.

A természetközeli helyszíneken rengeteg hely áll rendelkezésre a vendégek számára, a friss növényzet, a természetes világítás és a lenyűgöző táj pedig tökéletesen adott a kellemes hangulat megteremtéséhez.

Fotó: Nádas Pihenőpark

Sőt, az itt tartott szabadtéri esküvők teret adnak az apró vendégek számára, hogy egy kicsit barangoljanak a szertartás alatt és után. A Nádas Pihenőpark tóparti esküvőinek egyik legnagyobb előnye, hogy rengeteg privát helyszín van a vízen és a parton egyaránt, ezért az elkészült fotók a lehető legjobban sikerülnek majd, nem is beszélve a bensőséges hangulatról.

Esküvő a Csónakházban

Az idei évtől a Csónakház közvetlen közelében lévő tófürdő a nagyközönség számára nem lesz látogatható, így a csónakházi esküvők még inkább zártkörűvé válnak. Ennek köszönhetően akár a teljes 3 hektáros terület és mindkét tó is bevonható az eseménybe.

A Csónakház tágas területén van egy privát szoba is, ahol nyugodtan készülődhet az ifjú pár. Mindezen túl két szertartáshelyszín közül is lehet választani: a szigeten és a tófürdő fölötti stégen is kimondhatjuk a boldogító igent.

További információk és ajánlatkérés IDE kattintva!

Fedezzétek fel hazánk nagyszerű tófürdőit: