Egyedülálló víkendházak csábítanak pihenésre az észak-magyarországi faluban

A Tokaj-hegyaljai borvidék dűlői és egy csöppnyi tó által uralt környezetben bújnak meg a Tokaj Paradise parádésan izgalmas geometriájú faházai, melyek kialakításuk révén télen-nyáron különleges élményt kínálnak az elvonulni vágyóknak.

blank

A télen még romantikusabb, tóra kacsintó kilátóházakban a természet lágy ölén, Magyarország egyik legnépszerűbb borvidékének közepén pihenhetjük ki a hétköznapok fáradalmait. Az Európa mértani középpontjaként számontartott Tállya településén szeptember óta várják a város zajától távolodni vágyó vendégeket a Tokaj Paradise nem mindennapi kabinjai, melyeket a Hello Wood kreatív csapata álmodott meg. A civilizációtól 3-4 kilométerre található kisházak autentikusan illeszkednek a környezetbe, így garantált a természetközeli pihenés élménye.

blank

A kikapcsolódás különböző formáin túl a gasztronómiára is nagy hangsúlyt fektetnek a tállyai paradicsomban, ahol tényleg minden csak a mi kényelmünket szolgálja. Az Oroszlános Borhotel és Borbirtok mennyei mannái egyenesen a verandáig érkeznek, hogy nekünk semmi másra ne legyen gondunk, csak a kabinok kényelmében élvezni az ámulatba ejtő ízeket.

Ha nem szeretnénk érintkezni a külvilággal, házhoz rendelhetjük a borhotel legfinomabb fogásait, amilyen például a házi kecskesajtos-zöld pesztós-rukkolás rizottó vagy a citrusos jérce grillzöldségekkel és parmezánmártással.

blank
Házi kecskesajtos-zöld pesztós-rukkolás rizottó / Fotó: Oroszlános Borhotel és Borbirtok

És ha mégis úgy döntenénk, hogy egy kivételesnek ígérkező program erejéig magunk mögött hagyjuk a nyugalmat és békét, februárban több izgalmas eseményen is részt vehetünk a borhotelben. Február 4. és 6. között az év első boros rendezvényén borceremóniára, vak borkóstolóra és történelmi sétára várják az érdeklődőket az Oroszlánosba, míg február 11. és 13. között farsangi maszkabált rendeznek az étteremben, pálinkakóstolóval, fánksütéssel, borvacsorával és élő zenével.

blank
Fotó: Oroszlános Borhotel és Borbirtok

Február 19-én délután 17 órakor a borhotel vakkóstolóján vehetünk részt, ahol a részvételünkkel kerül kiválasztásra Tokaj-Hegyalja legfurmintosabb furmintja, az Origo, február 26-án pedig folytatódik a Borvidékek randevúja programsorozat, méghozzá Villány és Tállya ízbéli találkozásával. (További programokért kattints IDE.)

Elérhetőség

Tokaj Paradise
3907 Tállya
fb/TokajParadise
hello@tokajparadise.hu