Megnyitott a Fröccsterasz új, őszi-téli bulihelyszíne, a Terminal Budapest

A 25 évvel ezelőtt még buszpályaudvarként funkcionáló Erzsébet téri Terminal épülete mindig is nyüzsgő középpontja volt a belvárosnak, és most sincs ez másképp. Még egy hónapja sincs, hogy megnyitotta ajtaját a kikapcsolódni vágyó nagyközönség előtt, máris elsöprő sikert tudhat magáénak.

Nyáron Fröccsterasz, télen Terminál

Kora tavasztól késő őszig, délutántól késő estig szinte képtelenség, hogy a Fröccsterasz mellett elsétálva ne csábítson minket is a hely mindig élő, mindig nyüzsgő forgataga. A jó idő végével ez a hangulat szerencsére nem szűnt meg, pusztán átalakult, átköltözött és a Fröccsterasz belső terébe, a frissen megnyitott és újragondolt Terminal Budapest épületébe.

A Duna-partról, a Lánchíd mellől ismerős Raqpart csapata még nyár elején vette át a Fröccsterasz vezetését, és hasonló hangulattal megfűszerezve szerették volna újrapozícionálni a már sokak által ismert helyet. A hűvösebb idő beálltával és a közelgő téli időszak előtt az új szórakozóhely megteremtésével nemcsak a színvonalas lehetőségek tárházát szeretnék bővíteni, de ezzel is szeretnék elérni, hogy az Erzsébet téri Fröccsterasz valódi komplexumként működhessen, immár minden évszakban, reggeltől estig gazdagon kínálva a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket.

blank

Tematikus bulik, egyedülálló ginbár és színes gasztropaletta

A Terminal Budapestben idén ősszel például minden héten szerdától szombatig saját és külsős, tematikus bulikkal, slágerekkel, dance & elektronikus zenével, a legjobb hazai mainstream DJ-kkel nyílik ki a bűvös doboz, október utolsó hetétől pedig új előadókkal és live stage koncertekkel bővül a repertoár.

Ugyancsak október utolsó hetével az iszogatni való mellé magyar és nemzetközi gasztropaletta vonul fel a Terminal Budapestben, a gulyáslevestől egészen a hamburgerig. És ha már szó esett a gasztronómiáról, a szórakozóhely novembertől egy egészen egyedülálló, tematikus bárral is készül, ahol a világ minden tájáról származó ginek lesznek megtalálhatók.

blank

Szabadtéri hüttehangulat

És ha ez még nem lenne elég, a novembertől szokásos Erzsébet téri karácsonyi vásár mellett a Fröccsterasz is készül gasztroportékákkal, ahogy hagyományos forralt boros, szabadtéri, ámde fedett hüttehangulattal is, ahol szüntelenül lehet majd inni-enni és jól érezni magunkat Budapest legközpontibb helyén.

Elérhetőség:
Terminal Budapest
1051 Budapest, Erzsébet tér 11.